Skype

Virtuele maagband met succes toegepast!

Virtuele maagband Janneke

Hoe is het nu met Janneke?

Terwijl Janneke bij de kapper moet wachten op haar beurt, leest zij in een tijdschift de mogelijkheden van hypnose in relatie tot afvallen en gewichtsreductie. Thuisgekomen besluit ze om de mogelijkheid hiertoe eens nader te onderzoeken wat resulteert in een afspraak met Lucille van Woerkom. Een stap, die later zal blijken, een grote verandering teweeg brengt in haar toekomst.

Tijdens het intake gesprek stelt Lucille voor om een virtuele maagband te plaatsen wat ervoor zorgt dat het hongergevoel verminderd wordt en de eetgewoonte zal aanpassen. Na een goed en uitvoerig gesprek, maar toch wat zenuwachtig, besluit Janneke om de virtuele maagband behandeling die 4 sessies duurt, te ondergaan.

Na de eerste sessie rijdt Janneke tevreden en onder de indruk van wat haar is overkomen, in haar auto naar huis. De verslaggever op de radio vraagt om te reageren als je wilde vertellen wat je aan het doen was. Voordat ze het beseft zit ze in de uitzending en vertelt haar verhaal. Ook na de laatste sessie, vlak voor haar vakantie, blijft Janneke positief. "Mijn eetpatroon is sinds de hypnose veranderd" vertelt Janneke. Ze is trots op haar zelf en het doet haar goed dat ze zich weet te beheersen. Zoetigheid, haar cola-lightverslaving en andere ongezonde voeding heeft ze zonder moeite achter zich gelaten. Haar keuze is om gezond te leven en daar hoort ook meer beweging bij.

In het weekblad Vriendin schijft Janneke haar verhaal van hoe ze van 122 kg afviel naar 108kg, een reductie van maar liefst 14 kg. Haar doelgewicht was 99 kg en ze was vastberaden dit doel ook te bereiken. Benieuwd naar haar huidige gewicht, besloot Lucille contact met haar op te nemen. Janneke weet te vertellen dat ze nog 6 kg is afgevallen en steekt haar enthousiasme niet onder stoelen of banken. Op de website van Hypnose Nederland schrijft zij een update over de weg naar haar doelgewicht. Bekijk haar- en andere recensies over afvallen.