Skype

Hypnotherapie Breda op SBS6Hypnotherapie in een sfeervolle en rustige omgeving

Je rijdt over de Oosterhoutse weg in Teteringen en ziet een luxe villa. Het is hier waar de praktijk van Arlette Driessen - de Vos is gevestigd. In een sfeervolle en rustige omgeving ontvangt Arlette jou hier voor een eerste kennismaking. Het intake gesprek vindt plaats, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, in een ruime en prachtig ingerichte therapieruimte. 's-Zomers en bij mooi weer, kiest Arlette ervoor om dit gesprek te laten plaatsvinden op het terras dat een geweldig uitzicht geeft op de natuur en gelegen is direct naast het zwembad. Ze doet er werkelijk alles aan om je thuis te laten voelen. In een persoonlijk gesprek weet zij als geen ander je vertrouwen te winnen. Alle belangrijke informatie komt daarbij aan bod. Pas als alles duidelijk is, begint zij met de hypnosesessie die naadloos aansluit op de door jouw gewenste doelstellingen

In de behandeling die na het intake gesprek plaatsvindt gebruikt zij haar brede kennis en inzcht om doelgericht naar een positief resultaat toe te werken. Haar cliënten zijn na afloop vaak laaiend enthousiast over de wijze waarop zij directe hypnose toepast. Arlette heeft dan ook een indrukwekkend trackrecord.

Op de vraag waarvoor je bij haar terecht kunt is zij duidelijk: "Ik ga geen probleem uit de weg. Elke klacht of probleem is voor mij een uitdaging om mensen opnieuw in hun kracht te zetten." Hoewel haar specialisatie op het behandelen van angsten, stress en depressies ligt, helpt zij ook veel mensen bij problemen met overgewicht en verslavingen. "Het is juist de diversiteit die dit fantastische vak zo boeiend maken" aldus Arlette.

Maar hypnose is toch eng?

"Juist niet" weet Arlette te vertellen. "Hypnose is juist heel ontspannen." Dit is ook de reden waarom Arlette besloten heeft om haar medewerking te verlenen aan het TV-programma "Wat vrouwen willen". Het wordt nu wel eens tijd om mensen als Rasti Rostelli uit ons collectieve geheugen te verbannen en op de kracht van ons eigen onderbewustzijn te vertrouwen. Directe hypnose is bijzonder krachtig. "Veel mensen hebben dit al mogen ervaren en door medewerking aan deze tv-productie hoop ik ook jou te kunnen inspireren om ook de mogelijkheden van hypnose te ontdekken.