Wil jij stoppen met roken? Update beschikbaar..

stoppen met roken door directe hypnose

beoordeel deze video

Tja, ging dat maar zo gemakkelijk...

Stoppen met roken? Ik zal je de geheime tip geven hoe je definitief een einde kunt maken aan deze verslaving. Steek een sigaretje op en geniet er maar intens van en neem het besluit om het volgende sigaretje nooit meer aan te steken. Als je dit doet, ben je definitief verlost van deze negatieve gewoonte! Heb je dit al eens geprobeert maar lukt het je niet, dan kun je wellicht wat hulp gebruiken. Probeer gerust eerst alle huis-, tuin- en keukenmiddeltjes of ga naar de drogist en haal een verzameling nicotinevervangers. Lukt het nog niet, vraag de dokter om een middeltje als Champix of een ander soort anti-depressieva dat het rookgedrag kan beinvloeden. Heb je werkelijk alles geprobeert en werken ook magneetjes, acupunctuur en laserbehandelingen niet, ga dan voor hypnotherapie!

Stoppen met roken door hypnose?

En waarom zou hypnose dan wel moeten werken? Welnu, omdat hypnose de enige methode is om de gewoonte van het roken aan te pakken en directe hypnose dit ook nog eens snel kan realiseren.

En hoe werkt dat dan?

Goed, laten we eens een metafoor gebruiken: stel ik vraag je om naar de rue Joseph Plateau in Brussel te rijden zonder navigatiesysteem. Waarschijnlijk levert de gedachte eraan je al stress op. Je zult je doel waarschijnlijk wel bereiken maar vraag je eens af hoe lang het zal gaan duren voordat je er arriveert. Het wordt echter een stuk gemakkelijker als je een navigatiesysteem hebt. Het systeem kent de weg naar je doel en zal je visuele en auditieve aanwijzingen geven. Volg je deze op dan is het een fluitje van een cent om jouw doel te bereiken.

Hetzelfde geldt voor een hypnosesessie. De hypnotherapeut kent de weg naar je doel en zal je hiervoor aanwijzingen geven. Indien je deze opvolgt zul je gemakkelijk en zonder ergernis jouw doel bereiken. Het doel bestaat eruit om het onderbewustzijn nieuwe inzichten te geven. Het onderbewustzijn is dat deel van ons waar alle automatische processen gehuisvest zijn. Ook roken is een onbewust proces dat slechts in stand gehouden wordt omdat het een gewoonte is. De hypnotherapeut is een expert die door het gebruik van de juiste technieken en methodieken ingesleten gewoonten weet te doorbreken. Een reset zorgt ervoor dat jouw onderbewustzijn zich weer zal gedragen zoals het ook deed in jouw eerste levensjaren. Je voelt je weer een echte niet-roker, verlost van een gedrag dat alleen maar negatieve effecten kent.

Stoppen met roken 100% garantie?

Helaas, er is geen enkele methode die 100% garantie biedt, zo ook niet hypnotherapie. Heel veel mensen hebben er baat bij en geven aan dat directe hypnose hun leven voorgoed verandert heeft. Toch blijven er altijd mensen bij wie ook hypnotherapie geen effect heeft. Echter ten opzichte van veel andere methoden om te stoppen met roken, is directe hypnose er wel eentje die zich in de afgelopen jaren sterk bewezen heeft. Laat je niet alleen informeren door een hypnotherapeut maar praat ook eens met een ervaringsdeskundige, een niet-roker die al jaren geleden heeft besloten om gezonder te leven.

Stoppen met roken ervaringen en recensies

We raden je aan om eens te zoeken naar ervaringen en recensies van anderen. Ze geven je een goed beeld van datgene dat je kunt bereiken met deze effectieve en efficiente methode.
Stoppen met roken recensies en ervaringen