Skype
Over ons - HypnoseCentrum Nederland

Over het HypnoseCentrum

"Als kind al, kwam ik op voor andere kinderen die gepest werden. Nu, jaren later heb ik er mijn beroep van gemaakt om kwetsbare mensen en mensen met klachten of problemen te helpen" aldus Arno van den Munckhof, algemeen directeur van het HypnoseCentrum Nederland.

Het gedachtengoed van het HypnoseCentrum berust op iets waar we als mens allemaal behoefte aan hebben: aandacht, liefde en begrip.

Met dit als uitgangspunt zijn we trots op alle therapeuten die deze visie ondersteunen en dagelijks mensen helpen met directe hypnose in hun eigen praktijk in jouw regio.

Ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak

HypnoseCentrum Nederland is een handelsnaam van HypnoVital Franchise B.V. Het is ook de naam waarmee we landelijk bekendheid verworven hebben en de naam van deze website. Geen dure marketingcampagnes of reclames maar successen op persoonlijk vlak zijn er verantwoordelijk voor dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar het HypnoseCentrum. Mond-tot-mond reclame heeft ons gebracht waar we nu staan, dit niet in de laatste plaats door de inzet van fantastische therapeuten die werken vanuit passie en liefde voor het vak.

HypnoseCentrum Nederland is opgericht in 2014 door Arno van den Munckhof en Ruud Nooyen, beiden hypnotherapeuten die al jaren bedreven zijn in het uitoefenen van directe hypnose. Met als doelstelling meer mensen te laten profiteren van deze krachtige en effectieve therapievorm richtten zij in 2014 het bedrijf HypnoVital v.o.f. op. Gekozen werd voor een franchise constructie waarbij zelfstandige ondernemers werken binnen een aan hun aangeboden formule (de franchiseformule).

Na een selectieperiode waarbij niet alleen gekeken werd naar vakinhoudelijke kennis en inzichten maar ook naar inlevingsvermogen en empathie, werd een start gemaakt met 7 praktijken. Nu, anno 2018, is dit aantal bijna verdrievoudigd en is het HypnoseCentrum Nederland een vooraanstaande organisatie die zich onderscheid door toepassing van directe hypnose in plaats van psychotherapie in trance (lees ook: wat is hypnotherapie).

Verdere professionalisering heeft geleid tot oprichting van HypnoVital Franchise B.V. met een eigentijdse en moderne bedrijfsfilosofie. Dit is iets wat ook tot uitdrukking komt in deze nieuwe website. Een ding zal echter nooit veranderen: we meten onze prestaties niet aan de hand van de hoeveelheid geld wat we verdienen maar aan individuele successen. Dat is wat ons sterkt, de drive om door te gaan waarmee we bezig zijn en daar waar nodig continue verbeteringen door te voeren.