Skype
Je Beste Ik manifest

Je Beste Ik manifest

Bedrijven, organisaties, (sport)verenigingen en instellingen hebben een ding gemeen: de kwaliteit en het succes - en daarmee het voortbestaan - hangt af van een groep mensen. En wanneer individuen binnen deze groep zich niet prettig en op hun gemak voelen, heeft dit zijn weerklank in de hele organisatie.
Maar wat nou als onze experts en coaches jou of jouw organisatie naar een hoger niveau zouden kunnen tillen door gerichte en persoonlijke aanpak? Geen ouderwets persoonlijk ontwikkelingsplan of moeilijk te begrijpen (en nog moeilijker te integreren) NLP-technieken.
Nee, het wordt tijd om het anders aan te pakken! Tijd om de mens weer centraal te stellen en vertrouwen te geven in een prachtige toekomst. Wij creëren jouw "Je Beste Ik"!

Psychologie van het platte land

Toegegeven, een degelijke titel als hierboven roept vraagtekens op? Toch laat ik mij er niet van weerhouden deze titel te gebruiken. Het heeft mij persoonlijk en bedrijfsmatig geen windeieren gelegd. Ben je geinteresseerd in mijn persoonlijke verhaal, lees dan hier verder...

Goed, persoonlijk ben ik een liefhebber van een heerlijk soepje vooraf. Hoewel soep uit een blikje ook goed kan smaken, geef ik de voorkeur aan een, door mijn partner, zelfgemaakte soep. Het maken van goede soep is echter een kunst. De uiteindelijke smaakt wordt bepaald aan de hand van de ingrediënten en de juiste dosering ervan.

Je begrijpt het natuurlijk al: het bovenstaande is een metafoor. Je gelukkig en succesvol voelen is een emotie die zich alleen kan manifesteren indien je meerdere inzichten kunt combineren. Nieuwe inzichten maken je er bewust van dat bijna alles mogelijk is. Wat je achtergrond of afkomst ook is of hoe jij je op dit moment ook voelt, iedereen heeft de potentie om het maximale uit zichzelf te halen. Echt krachtig wordt het pas wanneer we nieuw verworven inzichten in jouw onderbewustzijn programmeren door toepassing van directe hypnose. Onze experts plaveien ook voor jou de weg naar een geweldige toekomst, een toekomst die jou een positieve wending zal geven en automatisch een weg baant naar persoonlijk geluk en welbevinden.

Ieder mens is anders en iedereen stelt andere doelen in zijn of haar leven. De een wil financieel onafhankelijk zijn, de ander is op zoek naar een geschikte baan en weer een ander wil nu eindelijk eens af van een klacht of probleem en zich weer gezond voelen. Met deze gedachten in ons achterhoofd hebben we drie speciale programma's ontwikkeld die in de vorm van een workshop/seminar worden gegeven door HypnoWorld opleidingen. Daarnaast staan onze regionale experts klaar en kunnen samen met jou of met jouw organisatie een maatwerkplan opstellen.

Wat mogen wij voor jou betekenen?

Voor bedrijven en organisaties:
Door onze brede ervaring, goed opgeleide professionals en samenwerking met bekende Nederlandse hypnotiseurs zijn wij in staat om vrijwel elke veranderwens in vervulling te laten gaan. Van individuele en persoonlijke hypnose behandelingen tot incompany trainingen en lezingen voor groot publiek, bij ons is het allemaal mogelijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij doen je graag een passend voorstel...

Voor instellingen en (sport)verenigingen:
Het is onze missie om de positieve eigenschappen van directe hypnose te promoten. Ben je op zoek naar een invulling voor een gezellig en leerzaam avondje? Wij dragen er graag aan bij en bieden jou een gratis lezing aan, als je dit wilt zelfs met een heuse demonstratie. Een algemeen verhaal of een korte lezing die geheel afgestemd is op jouw wensen, laat het ons weten en wij gaan direct voor je aan de slag.

Voor scholen en universiteiten:
Als het kennis-, scholings- en therapiecentrum voor directe hypnose in Nederland wordt vaak beroep gedaan op onze expertise wanneer het gaat om toepassing van hypnose in de medische setting. Zo gaven wij reeds specialistische masterclasses aan artsen van universitaire ziekenhuizen. Anesthesisten, huisartsen, tandartsen, psychologen en andere beroepsgroepen in de medische sector kunnen veel voordeel behalen door hypnose complementair toe te passen. Maak ons je wensen kenbaar!

Ook VMBO, MBO en HBO scholen kunnen een beroep op ons doen. We vullen graag een lesuurtje in om tieners en jong-volwassenen stof tot nadenken te geven. Onze docenten zijn didactisch goed onderlegd en in staat om een boeiende les te geven m.b.t. het onderwerp hypnose. Op een 'speelse' wijze laten wij hun kennismaken met het onderbewustzijn. Zeg maar een uurtje 'MindFuck' met serieuze ondertoon. Iets waar ze nog lang over na zullen praten ;-)