beoordeel deze video

Aan de rechterzijde kun je direct zelf een reguliere afspraak inplannen bij Hypnotherapie Utrecht. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 125,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Utrecht:
accessible geschikt voor invaliden local_parking betaald voor de deur
transfer_within_a_station OV op 2 minuten lopen
language talen: Nl / Eng / Dui
face kinderen v.a. 6 jaar select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr. 0000

Afspraak Utrecht

Hypnotherapie Utrecht afspraak maken

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Hypnotherapie Utrecht?...

Hypnotherapie Utrecht Anka Nijssen
Anka Nijssen

Anka Nijssen is een vakvrouw en professional in hart en nieren. Haar specialiteiten zijn zeer divers en het is haar overtuiging dat iedereen door middel van directe hypnose een betere kwaliteit van leven kan bereiken. Anka gaat hierbij tot het uiterste en zorgt ervoor dat oplossingen altijd passen bij de persoonlijke omstandigheden en situatie van haar klanten. Ingesleten patronen en misovertuigingen pakt zij dan ook aan op een effectieve wijze zodat veranderingen een blijvend karakter zullen hebben.


Hypnotherapie Utrecht InformatieHypnotherapie Utrecht is gelegen aan de Vechtensteinlaan 12-A te Utrecht en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Parkeren voor de deur is mogelijk maar de praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In deze praktijk werkt Anka samen met haar collega Jorrit de Feber. Door deze samenwerking is er een hecht team ontstaan dat van alle marken thuis is. Ook kinderen (en hun ouders natuurlijk) zijn hier van harte welkom. Anka is als ervaren jeugdhulpverlener tevens geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.


Hypnotherapie Utrecht ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Utrecht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Amerongen, Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Culemborg, Doorn, Hilversum, Leusden, Loosdrecht, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwkoop, Schoonhoven, Soest, Vianen, Woerden, Woudenberg en Wijk bij Duurstede.


Gelegen in de buurt van Utrecht:

Directe hypnose Almere | Directe hypnose Amersfoort

Stel je vraag aan Anka

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Utrecht) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie
Utrecht

Adres: Vechtensteinlaan 12-A, 3555 XS Utrecht (Utrecht)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: utrecht (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Utrecht VR