beoordeel deze video

Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Rotterdam. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 125,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Rotterdam:
local_parking vrij parkeren language talen: Nederlands
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
group Beroepsver. BATC

Afspraak Rotterdam

Hypnotherapie Rotterdan afspraak maken

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Hypnotherapie Rotterdam?...

Hypnotherapie Rotterdam Linda van der Linden
Linda van der Linden

Linda is een gepassioneerd hypnotiseur met een brede professionele achtergrond (o.a. NLP master, Time Line en IEMT therapeut) en jarenlange ervaring. Zij is naast gediplomeerd Register Hypnotherapeut ook meervoudig gecertificeerd door Whole Life Mastery Hypnosis - USA en virtuele maagband consulente. Ook mag Linda gezien worden als specialist op het gebied van kinderhypnose, dit vanwege het werken met kinderen en het volgen van de masterclass HypnoKids. Linda geloofd in de kracht van directe hypnose en begeleidt mensen met de meest uiteenlopende belemmeringen. Of het nu gaat om angsten, stoppen met roken of afvallen, zij weet snel tot de kern van het issue te komen. Haar motto: iedereen weer in zijn/haar kracht zetten!


Hypnotherapie Rotterdam Informatie

Hypnotherapie Rotterdam bevindt zich aan de Maaskade in Rotterdam. Haar praktijk is gelegen op de bovenste etage en is derhalve niet bereikbaar voor mindervaliden. De sfeervol ingerichte ruimte wordt tevens gebruikt voor het geven van trainingen, een andere passie van Linda. Parkeren in de directe omgeving is gratis. Hypnotherapie Rotterdam biedt tevens de mogelijkheid tot deelname aan het gratis spreekuur.


Hypnotherapie Rotterdam ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Rotterdam is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Alblasserdam, Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Dordrecht, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoogvliet, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oudenkerk aan den IJssel, Oud-Beijerland, Rhoon, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zevenhuizen en Zwijndrecht.


Gelegen in de buurt van Rotterdam:

Directe hypnose Den Haag | Directe hypnose Rijnmond | Directe hypnose Zoetermeer

Stel je vraag aan Linda

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Rotterdam) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Rotterdam

Adres: Maaskade 80-B, 3071 ND Rotterdam (Zuid-Holland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: rotterdam (at) hypnosecentrum.nl
 Hypnotherapie Rotterdam in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Rotterdam? Volg de pijlen en bekijk  de praktijk van binnen.