Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Rijnmond. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Rijnmond:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL/EN/DU face kinderen v.a. 14 jaar
select_all virtuele maagband report_problem BIG nr. 99013878930
Geregistreerd Register HypnotherapeutHypnotherapie Rijnmond - Virtuele Maagband
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Rijnmond

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Rijnmond. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Rijnmond afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Rijnmond

Hypnotherapie Rijnmond?...

Hypnotherapie Rijnmond Winny Priester
Winny Priester

Winny Priester is als Hbo verpleegkundige al ruim 30 jaar werkzaam en BIG-geregistreerd. Zij runde haar eigen kliniek in cometische chirurgie. Hierdoor was zij al vanaf het begin van haar loopbaan bezig met de psyche van de mens. Uiterlijk en innerlijk gaan altijd samen, aldus Winny die als Register Hypnotherapeut als één van de eerste directe hypnose toepaste in een medische setting. Tijdens een 8 uur durende haartransplantatie paste zij hypnose toe bij haar patiënt die daarna razend enthousiast reageerde. Haar werkzaamheden m.b.t. directe hypnose gaan echter verder. Winny is als specialist op dit gebied de aangewezen persoon voor het oplossen van uiteenlopende klachten en problemen. Zo helpt zij succesvol dagelijks mensen met gewichtsproblemen, verslavingen w.o. stoppen met roken en andere mentale en fysieke klachten..


Hypnotherapie Rijnmond Informatie

Hypnotherapie Rijnmond is gelegen in Rockanje en hierdoor zeer goed bereikbaar voor mensen uit Zuid-Holland als ook uit de provincie Zeeland. Haar professioneel ingerichte praktijkruimte bevindt zich direct naast het woonhuis zoals hieronder ook te zien is in een 360-graden presentatie. Hypnotherapie Rijnmond is makkelijk bereikbaar met de auto, die voor de deur geparkeerd kan worden. Mensen die met het openbaar vervoer komen moeten ca. 10 minuten lopen, wat beslist geen straf is in deze prachtige natuurlijke omgeving.

Hypnotherapie Rijnmond is er voor iedereen die zijn of haar leven een positieve wending wil geven. Winny toont graag haar kennis en ervaring en zal dit altijd vertalen naar een op maat gemaakt advies. Hypnotherapie Rijnmond heet je dan ook van harte welkom!


Hypnotherapie Rijnmond ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Rijnmond is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Abbenbroek, Biert, Brielle, De Kooistee, Geervliet, Goedereede, Havenhoofd, Heenvliet, Helhoek, Hellevoetsluis, Melissant, Nieuwenhoorn, Oostdijk, Oostvoorne, Ouddorp, Oudenhoorn, Rockanje, Rozenburg, Rugge, Simonshaven, Spijkenisse, Stellendam, Strype, IJzerenbrug, Zuidland, Zuurland en Zwartewaal.


Gelegen in de buurt van Rockanje (Rijnmond):

Directe hypnose Den Haag Directe hypnose Rotterdam

Stel je vraag aan Winny

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Rijnmond) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Rijnmond

Adres: Torenweg 14-A, 3235 NS Rockanje (Zuid-Holland)
Email: rijnmond (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
 Hypnotherapie Rijnmond in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Rockanje? Volg de pijlen en bekijk de  praktijk van binnen.