Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Noordwijk (Bollenstreek). In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Noordwijk:
accessible toegankelijk voor invaliden local_parking vrij parkeren voor de deur
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 7 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr. 2947
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentGecertificeerd Yager Code Therapeut
Aangesloten bij Bewust Bollenstreek

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Noordwijk

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Noordwijk afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Noordwijk?...

Hypnotherapie Noordwijk Petra Visser
Petra Visser

Petra Visser is als Register Hypnotherapeut werkzaam in Haarlem en Noordwijk. Petra heeft een medische achtergrond en heeft in het verleden gewerkt als tandarts en keuringsarts. Tijdens haar werk bekommerde zij zich om angstpatiënten en mensen met pijnklachten. Haar brede ervaring in de omgang met volwassenen en kinderen en haar inlevingsvermogen maken haar tot een geliefd therapeute.

Naast het bestieren van haar praktijk is zij tevens werkzaam als docent Medische Hypnose en verzorgt de gelijknamige opleiding voor mensen met een medische professie. Door het combineren van haar brede medische achtergrond en haar ervaringen als hypnotherapeut is Petra de aangewezen persoon bij fysieke- en mentale klachten en problemen. Veel voorkomende behandelingen zijn gericht op afvallen, verslavingen w.o. roken, angsten, stress en depressie. Petra werkt met directe hypnose, een effectieve- en bewezen behandelvorm voor snelle en blijvende resultaten.

Behandelvormen:

Naast de toepassing van Directe Hypnose is het indien gewenst tevens mogelijk een afspraak te maken voor het Simpson Protocol of de Yager Therapie. Gezien de tijdsinvestering gelden hiervoor andere tarieven.


Hypnotherapie Noordwijk Informatie

Hypnotherapie Noordwijk bevindt zich aan de Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout. Parkeren is gratis voor de deur. Hypnotherapie Noordwijk is te vinden in Het Soldaatje dat ook goed bereikbaar is voor mindervaliden. Hypnotherapie Noordwijk is uitsluitend na afspraak ook geopend in de avonduren.

Op regelmatige basis organiseert Hypnotherapie Noordwijk een gratis inloopavond waabij Petra een lezing zal geven over hypnose en de mogelijkheden met hypnotherapie in het bijzonder. Iedereen is welkom echter vragen wij je wel om je even op te geven aan de hand van bovenstaande agenda. De exacte locatie staat vermeld in de bevestiging die je krijgt toegezonden.


Hypnotherapie Noordwijk ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Noordwijk in de Bollenstreek is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Arnoud, Beinsdorp, Bennebroek, Buitenkaag, De Engel, De klei, De Zilk, Getsewoud, Haaswijk, Hillegom, Katwijk aan Zee, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oosteinde, Ruigenhoek, Rijnsoever, Sassenheim, Spoorzicht, Teijlingen, Treslong, Valkenburg, Voorhout, Warmond en Zwaanshoek.


Gelegen in de buurt van Noordwijk:

Directe hypnose Den Haag Directe hypnose Haarlem Directe hypnose Haaglanden

Stel je vraag aan Petra

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Noordwijk) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Noordwijk

Adres: Jacoba van Beierenweg 97, 2215 KW Voorhout (Zuid-Holland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: noordwijk (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Noordwijk VR