Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Nieuw-Buinen. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Nieuw-Buinen:
local_parking vrij parkeren language talen: Nederlands
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
group Beroepsver. BATC
Hypnotherapie Nieuw-Buinen - Register HypnotherapeutHypnotherapie Nieuw-Buinen - Virtuele Maagband
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Nieuw-Buinen

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Nieuw-Buinen. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Rotterdan afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Nieuw-Buinen

Hypnotherapie Nieuw-Buinen?...

Hypnotherapie Nieuw-Buinen Linda van der Linden
Linda van der Linden

Linda is een gepassioneerd hypnotiseur met een brede professionele achtergrond (o.a. NLP master, Time Line en IEMT therapeut) en jarenlange ervaring. Zij is naast gediplomeerd Register Hypnotherapeut ook meervoudig gecertificeerd door Whole Life Mastery Hypnosis - USA en virtuele maagband consulente. Ook mag Linda gezien worden als specialist op het gebied van kinderhypnose, dit vanwege het werken met kinderen en het volgen van de masterclass HypnoKids. Linda geloofd in de kracht van directe hypnose en begeleidt mensen met de meest uiteenlopende belemmeringen. Of het nu gaat om angsten, stoppen met roken of afvallen, zij weet snel tot de kern van het issue te komen. Haar motto: iedereen weer in zijn/haar kracht zetten!


Linda beschikt over een AGB-code waardoor de consulten door veel zorgverzekeraars deels worden vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Afhankelijk van uw zorgverzekering bespaart u hiermee gemiddeld € 40,00 - € 60,00 per consult.

Hypnotherapie Nieuw-Buinen Informatie

Hypnotherapie Nieuw-Buinen bevindt zich aan het Zuiderdiep 20 in Nieuw-Buinen. Haar praktijk is gelegen in een prachtige boerderij waarbij de toegang eveneens geschikt is voor mindervaliden. De sfeervol ingerichte ruimte wordt tevens gebruikt voor het geven van trainingen, een andere passie van Linda. Parkeren voor de praktijk is gratis. Hypnotherapie Nieuw-Buinen biedt tevens de mogelijkheid tot deelname aan het gratis spreekuur.


Hypnotherapie Nieuw-Buinen ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Nieuw-Buinen is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Annen, Borger, Daalkampen, Drouwen, Exloo, Gasselte, Gieten, Gieterveen, Horsten, Musselkanaal, Odoorn, Onstwedde, Oude Pekela, Papenvoort, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel, Veendam, Vlagtwedde en Vleddermond


Gelegen in de buurt van Nieuw-Buinen:

Directe hypnose Assen

Stel je vraag aan Linda

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Nieuw-Buinen) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Nieuw-Buinen

Adres: Zuiderdiep 20, 9521 AT Nieuw-Buinen (Drenthe)
Email: info (at) feel-fine.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Nieuw-Buinen VR