Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Meijel. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Meijel:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 7 jaar
history regressietherapie select_all virtuele maagband
group NFG: 6706267453 RBCZ: 809977R local_hospital AGB 90-046424 / 90-55054
report_problem klachtenportaal zorg nr. 2761
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentnfg
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Meijel

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Meijel. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Meijel afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Meijel?...

Hypnotherapie Meijel Angelique Elens
Angelique Elens

Angelique Elens is een van de meest ervaren therapeuten en heeft een veelzijdige achtergrond als coach/counselor en als specialist op het gebied van orthomoleculaire voeding. Naast haar opleiding tot register Hypnotherapeut heeft zij vele masterclasses doorlopen om haar klanten maximaal te kunnen ondersteunen. Angelique is een plezierig mens en bruist van de energie wat zij dan ook graag wil overdragen op haar klanten. Ze is zeer betrokken en gaat voor het snelst mogelijke resultaat. Als geen ander kent zij het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest.


Hypnotherapie Meijel Informatie

Hypnotherapie Meijel is gelegen in het Limburgse Meijel en bevindt zich in de huisartsenpraktijk. Haar praktijk is gelegen op de eerste etage die met een lift bereikbaar is. Hypnotherapie Meijel is daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden.

Angelique is aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen waardoor haar sessies vaak vanuit een aanvullend zorgpakket vergoed worden door zorgverzekeraars. Ben jij dus op zoek naar een positieve wending in je leven en lijkt directe hypnose hiervoor de ideale manier, maak een afspraak met Angelique en ontdek zelf hoe krachtig jouw onderbewustzijn kan zijn. Angelique organiseert op regelmatige basis informatieavonden. Daarnaast is zij bereid tot het geven van lezingen, wat door haar didactische vaardigheden, kennis en achtergrond tot een boeiende belevenis leidt.


Hypnotherapie Meijel ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Meijel is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Asten, Baarlo, Baexem, Beringe, Budel, Deurne, Egchel, Evertsoord, Grashoek, Griendtsveen, Heibloem, Helden, Heusden, Kelpen, Kessel, Liessel, Maasbree, Neer, Neerkant, Nederweert, Ommel, Ospel, Panningen, Roggel, Sevenum, Someren, Stramproy, Venlo, Vlierden en Weert.


Gelegen in de buurt van Meijel:

Directe hypnose Boxmeer Directe hypnose Eindhoven

Stel je vraag aan Angelique

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Meijel) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Meijel

Adres: Dorpsstraat 8-B, 5768 CE Meijel (Limburg)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: meijel (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Meijel VR