Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Lochem. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband en Regressietherapie gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Lochem:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL face kinderen v.a. 7 jaar
history regressietherapie select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr. 9308 group
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Lochem

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Lochem. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Lochem afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Lochem

Hypnotherapie Lochem?...

Hypnotherapie Lochem Bart Platerink
Bart Platerink

Bart Platerink is een hypnotherapeut met een rustig karakter, een luisterend oor maar zeker geen zweverig type. Bart is opgeleid in de techniek maar heeft al heel snel de overstap gemaakt naar het praktijkonderwijs omdat hij het begeleiden van mensen als zijn doel ziet waarbij hij verder kijkt dan alleen een diploma halen.

Later heeft Bart de switch gemaakt naar een eigen rijschool om via deze weg jongeren te begeleiden naar het roze pasje. Bart komt in zijn werk als rijschoolhouder regelmatig leerlingen tegen die bijvoorbeeld faalangst hebben en in de auto kwam hij er ook achter dat er regelmatig heftige en soms traumatische verhalen schuilgaan in deze vaak nog jonge mensen. Zo is Bart in aanraking gekomen met de opleiding tot internationaal register hypnotherapeut omdat hij deze mensen graag verder wil helpen.

Nog steeds is Bart parttime rijschoolhouder maar zoals hij het zelf zegt is er tijdens de basisopleiding een wereld voor hem opengegaan. Bart heeft zich in de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in kinderhypnose, regressie en Yager-therapie zodat hij de juiste tools in huis heeft om iedereen van jong tot oud te kunnen helpen.

Hypnotherapie Lochem Informatie

In het mooie Achterhoek ligt het stadje Lochem. Lochem is makkelijk bereikbaar en ligt op ongeveer 10 minuten rijden vanaf de A1. Net buiten het oude stadshart heeft Bart een sfeervol ingerichte praktijk achter zijn huis. In de straat waar Bart zijn praktijk heeft, zijn voldoende parkeergelegenheden. Ondanks dat de praktijkruimte op de begane grond zit en dus voor mensen die wat moeilijk ter been zijn goed bereikbaar is, zijn de toegangsdeuren van de praktijk slechts 75 cm wat voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn, te smal is.


Behandelvormen:

Naast de toepassing van Directe Hypnose is het indien gewenst tevens mogelijk een afspraak te maken voor Regressietherapie of Yager Therapie©. Gezien de tijdsinvestering gelden hiervoor andere tarieven.


Hypnotherapie Lochem ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Lochem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Almen, Borculo, Deventer, Geesteren, Goor, Hengelo, Holten, Laren, Markelo, Neede, Ruurlo, Vorden en Zutphen.


Gelegen in de buurt van Lochem:

Directe hypnose Apeldoorn

Stel je vraag aan Bart

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Lochem) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Lochem

Adres: Poorters - Janlaan 4, 7242 AH Lochem (Gelderland)
Email: lochem (at) hypnosecentrum.nl


Hypnotherapie Lochem VR