Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Hoorn. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Hoorn:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
transfer_within_a_station OV op 100 meter language talen: Nederlands
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
Gerrie is erkend CAT-therapeut (therapeutnummer 61202021-09-04) en aangesloten bij de rijks erkende en onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie GAT.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentCAT LogoGAT logo
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Hoorn

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor Hypnotherapie Hoorn. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Hoorn afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Hoorn

Hypnotherapie Hoorn?...

Hypnotherapie Hoorn Gerrie Schoutsen
Gerrie Schoutsen

Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt in de dienstverlenende sector kun je stellen dat Gerrie een echt mensen-mens is. Met mensen omgaan is dan ook wat hij het liefste doet. Gerrie (Hypnotherapie Hoorn) is zeer betrokken en heeft een grote compassie waardoor jij je snel bij hem op je gemak voelt. Hij voelt zich als een vis in het water wanneer hij zijn kennis en interesses mag delen.


Hypnotherapie Hoorn Informatie

Hypnotherapie Hoorn is gevestigd in een rustig gelegen omgeving net buiten Hoorn. Parkeren is gratis en Hypnotherapie Hoorn is goed bereikbaar, ook voor mindervaliden. In zijn praktijk voor directe hypnose en hypnotherapie helpt Gerrie dagelijks mensen om zich weer gezond te voelen, prestaties te verbeteren en optimaal te presteren. Met zijn levenservaring en datgene wat hij heeft geleerd weet hij dan ook het beste uit de mens te halen. Hierdoor is een permanente verandering mogelijk en wordt een weg ingeslagen naar een gezonder emotioneel, fysiek en mentaal leven.

Gerrie is naast Register Hypnotherapeut ook bekend met Regressie en Transformationele therapie, Conversationele therapie en bovendien gespecialiseerd in pijnbehandelingen (Oldpain2go).


Hypnotherapie Hoorn ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Hoorn is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aartswoud, Abbekerk, Alkmaar, Andijk, Avehorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Bovenkarspel, De Goorn, Dirkshorn, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hem, Hensbroek, Hoogwoud, Hoogkarspel, Kraaienburg, Lambertschaag, Lutjewinkel, Medemblik, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oosterdijk, Oosterblokker, Oosthuizen, Oosterleek, Opmeer, Opperdoes, Schardam, Scharwoude, Spanbroek, Sint Maarten, Tuitjenhorn, Twisk, Ursem, Venhuizen, Waarland, Warmenhuizen, Wervershoof, Westbeemster, Waarland, Winkel, Zuid-Scharwoude, Zwaag en Zwaagdijk.


Gelegen in de buurt van Hoorn:

Directe hypnose Almere | Directe hypnose Amsterdam | Directe hypnose Haarlem

Stel je vraag aan Gerrie

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Hoorn) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie
Hoorn

Adres: Westerblokker 64, 1695 AJ Blokker (Noord-Holland)
Email: info (at) hypnosetherapiehoorn.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Hoorn VR