Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Haarlem. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Haarlem:
accessible mindervaliden local_parking betaald parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 7 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Haarlem

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Haarlem afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Haarlem

Hypnotherapie Haarlem?...

Hypnotherapie Haarlem Dortie Gielen
Dortie Gielen

Dortie is met recht een aanwinst voor het HypnoseCentrum en voor alle cliënten in de regio Haarlem die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute. Mensen maken altijd het verschil en vanwege deze overtuiging is Dortie jaren geleden in aanraking gekomen met hypnotherapie. In eerste instantie lijkt dit in contrast met de harde zakenwereld waarin zij werkzaam was maar ongeacht beroep of levensstijl worstelen mensen met dezelfde problemen. Hypnotherapie Haarlem zet dan ook alles op alles om ervoor te zorgen dat haar cliënten zich weer goed voelen ongeacht wat de belemmering ook inhoud.

Dortie gaat beslist niet over één nacht ijs. In het intake-gesprek legt Dortie uit wat hypnose nu precies is en wordt samen met de cliënt de doelstelling bepaald. Als alle vragen zijn behandeld en er 100% vertrouwen is, wordt de behandeling gestart. Door haar lange ervaring is Hypnotherapie Haarlem in staat om nagenoeg elk probleem, fysiek of mentaal, grondig aan te pakken. Het enige dat telt is resultaat en dat is waar Dortie voor gaat, ook als het even wat moeilijker wordt. Dortie werkt zowel met volwassenen als ook met kinderen vanaf 7 jaar.


Hypnotherapie Haarlem Informatie

Hypnotherapie Haarlem is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Gedempte Oude Gracht 54-B in Haarlem. Auto's kunnen geparkeerd worden in de Raaks parkeergarage (betaald parkeren, op ca. 3 minuten lopen afstand). Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer dan is er een bushalte voor de deur. De praktijk is ook toegankelijk voor minder validen.


Hypnotherapie Haarlem ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Haarlem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal aan Zee, Boesingheliede, Cruquius, De Glip, Driehuis, Haarlemmerliede, Heemstede, Hofgeest, Hoofddorp, Overbos, Ruigoord, Schalwijk, Spaarnwoude, Spaarndam, Velsen-Zuid, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Schalwijk en Zwanenburg.


Gelegen in de buurt van Haarlem:

Directe hypnose Amsterdam Directe hypnose Almere

Stel je vraag aan Dortie

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Haarlem) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Haarlem

Adres: Gedempte Oude Gracht 54-B, 2011 GS Haarlem (Noord-Holland)
Email: haarlem (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Haarlem VR