Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Haarlem. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of inloopavond of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Haarlem:
accessible lift voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 7 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr. 2947
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentGecertificeerd Yager Code Therapeut
Aangesloten bij Bewust Haarlem

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Haarlem

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Haarlem afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Haarlem?...

Hypnotherapie Haarlem Petra Visser
Petra Visser

Na haar studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) begon Petra haar carrière als tandarts. Haar specialisatie lag op behandeling van kinderen en angstpatiënten. Na jarenlang gewerkt te hebben als tandarts en keuringsarts, koos zij ervoor om zich volledig in te zetten voor haar gezin. Normen en waarden gaan bij haar altijd voor financiele rijkdom en op deze wijze kon zij de liefdevolle moeder zijn voor haar drie kinderen. Haar motto was dan ook: geluk is een groot goed en een gezonde en stabiele familiaire omgeving is daarbij een voorwaarde.

Nu de kinderen opgegroeid zijn pakt Petra (Hypnotherapie Haarlem) de draad weer op om te doen wat zij het liefst doet: het helpen en ondersteunen van kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben. Zij doet dit aan de hand van directe hypnose, een snelle maar krachtige therapievorm. Petra heeft een hoog inlevingsvermogen wat er voor zorgt dat zij precies aanvoelt wat er in iemand omgaat. Geen wonder dus dat iedereen zich bij haar thuis voelt.


Hypnotherapie Haarlem Informatie

Hypnotherapie Haarlem is gevestigd in het Crown Business Center in Haarlem. Het complex beschikt over een eigen parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation is de Hypnotherapie Haarlem ook met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Hypnotherapie Haarlem bevindt zich op de vierde etage en is door de aanwezigheid van een lift ook goed bereikbaar voor mindervaliden.

Naast haar werk als Register Hypnotherapeut is Petra ook werkzaam als docent bij HypnoWorld opleidingen waar zij deel uitmaakt van het team dat de opleiding Medische hypnose verzorgt. Hypnotherapie Haarlem speelt ook een adviserende rol op het gebied van angstbehandelingen. In dit kader is Petra graag bereidt om over dit onderwerp een lezing of workshop te geven. Voor meer informatie kun je via het onderstaande formulier contact met haar opnemen.

Op regelmatige basis organiseert Hypnotherapie Haarlem een gratis inloopavond waabij Petra een lezing zal geven over hypnose en de mogelijkheden met hypnotherapie in het bijzonder. Iedereen is welkom echter vragen wij je wel om je even op te geven aan de hand van bovenstaande agenda. De exacte locatie staat vermeld in de bevestiging die je krijgt toegezonden.


Behandelvormen:

Naast de toepassing van Directe Hypnose is het indien gewenst tevens mogelijk een afspraak te maken voor het Simpson Protocol of de Yager Therapie. Gezien de tijdsinvestering gelden hiervoor andere tarieven.


Hypnotherapie Haarlem ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Haarlem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal aan Zee, Boesingheliede, Cruquius, De Glip, Driehuis, Haarlemmerliede, Heemstede, Hofgeest, Hoofddorp, Overbos, Ruigoord, Schalwijk, Spaarnwoude, Spaarndam, Velsen-Zuid, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Schalwijk en Zwanenburg.


Gelegen in de buurt van Haarlem:

Directe hypnose Amsterdam Directe hypnose Almere Directe hypnose Noordwijk

Stel je vraag aan Petra

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Haarlem) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Haarlem

Adres: A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH Haarlem (Noord-Holland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: haarlem (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Haarlem VR