Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Friesland. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijken in Heerenveen en Joure:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL / Frysk face kinderen v.a. 7 jaar
report_problem klachtenportaal zorg nr. select_all virtuele maagband
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Friesland

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Friesland. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Friesland afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Friesland

Hypnotherapie Friesland?...

Hypnotherapie friesland Jose van der Keur
José van der Keur

Hallo, fijn dat je kennis komt maken. Ik ben José van der Keur 56 jaar, uit Heerenveen en raakte enkele jaren geleden op een Gezondheidsbeurs in het Abe Lenstra stadion geïnteresseerd in hypnose en hypnotherapie. Inmiddels heb ik, samen met mijn collega Thea de Vries, de erkende opleiding tot International Register Therapeut gevolgd en zijn we alweer een tijdje actief om mensen te helpen met de kracht van directe hypnose.

Hoewel ik alle voorkomende problemen en klachten behandel, is mijn specialiteit gericht op gewichtsreductie. Op dit vlak kan ik jou als gewichtsconsulent naast de behandeling met directe hypnose tevens extra ondersteuning en aanvullend advies bieden. Andere veel voorkomende klachten die wij als Hypnotherapie Friesland veel behandelen zijn: stoppen met roken, hoofdpijn klachten zoals migraine, zelfvertrouwen, angsten en fobieën, stress en depressieve klachten, fibromyalgie, A(D)HD en bijvoorbeeld niet-functionele pijnklachten.


Hypnotherapie Friesland - praktijk in Heerenveen

De praktijk van Hypnotherapie Friesland bevindt zich in Heerenveen. In Heerenveen is er één behandelruimte die direct naast het woonhuis gelegen is. De praktijk beschikt over een wachtruimte. Parkeren in de directe omgeving is gratis en voor Hypnotherapie Friesland geldt dat de praktijk toegankelijk is voor mindervaliden.


Hypnotherapie Friesland bereikbaarheid

Hypnotherapie Friesland is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Akkrum, Aldeboarn, Broek, Echtenerbrug, Follega, Goingarijp, Gorredijk, Haskerhorne, Katlijk, Koufurderrige, Langeweer, Langezwaag, Luxwoude, Nieuwehorne, Nijelamer, Opperhuizen, Offingawier, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Rohel, Rottum, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sneek, Sonnega, Terband, Terherne, Terwispel, Tjalleberd, Tjerkgaast, Tijnje, Uilesprong, Wolvega en Woudsend


Gelegen in de buurt van Hypnotherapie Friesland:

Directe hypnose Assen

Stel je vraag aan José

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Friesland) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Friesland

Heerenveen: Kattebos 75, 8446 CP Heerenveen
Email: friesland (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
 Hypnotherapie Friesland - Joure in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Joure? Volg de pijlen en bekijk de  praktijk van binnen.