Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Friesland. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijken in Heerenveen en Joure:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL / Frysk face kinderen v.a. 7 jaar
report_problem klachtenportaal zorg nr. select_all virtuele maagband
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Friesland

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Friesland. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Friesland afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Friesland?...

Hypnotherapie friesland Jose van der Keur
José van der Keur

Hallo, fijn dat je kennis komt maken. Ik ben José van der Keur 56 jaar, uit Heerenveen en raakte enkele jaren geleden op een Gezondheidsbeurs in het Abe Lenstra stadion geïnteresseerd in hypnose en hypnotherapie. Inmiddels heb ik, samen met mijn collega Thea de Vries, de erkende opleiding tot International Register Therapeut gevolgd en zijn we alweer een tijdje actief om mensen te helpen met de kracht van directe hypnose.

Hoewel ik alle voorkomende problemen en klachten behandel, is mijn specialiteit gericht op gewichtsreductie. Op dit vlak kan ik jou als gewichtsconsulent naast de behandeling met directe hypnose tevens extra ondersteuning en aanvullend advies bieden. Andere veel voorkomende klachten die wij als Hypnotherapie Friesland veel behandelen zijn: stoppen met roken, hoofdpijn klachten zoals migraine, zelfvertrouwen, angsten en fobieën, stress en depressieve klachten, fibromyalgie, A(D)HD en bijvoorbeeld niet-functionele pijnklachten.


Hypnotherapie Friesland Thea de Vries
Thea de Vries

Mijn naam is Thea de Vries, woonachtig in Heerenveen en net als José werkzaam als gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk waar ik cliënten begeleid tijdens het afvallen en in een later stadium ondersteuning door coaching naar een gezonde levensstijl. Naast de opleiding tot gewichtsconsulent en Register Hypnotherapeut heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gevolgd om mijn hulp nog breder te kunnen aanbieden.

Mijn passie ligt, naast hulp bij gewichtsreductie, bij het helpen en ondersteunen van mensen met uiteenlopende fysieke en mentale problemen. In de toepassing van directe hypnose heb ik de overtuiging gevonden om veel klachten snel en op een effectieve wijze aan te pakken. Inmiddels zie ik hierbij geweldige resultaten die blijvende positieve veranderingen bewerkstelligen bij mijn cliënten. Het is ongeloofelijk dat 1 a 2 sessies zo'n verandering teweeg kunnen brengen, iets dat ik zelf nooit verwacht had maar werkelijkheid blijkt te zijn gezien alle geweldige reviews van onze praktijken.


Hypnotherapie Friesland - praktijken in Heerenveen en Joure

De praktijken van Hypnotherapie Friesland bevinden zich in Heerenveen en Joure. In Joure betreft het een moderne praktijk met diverse behandelruimtes wat het voordeel kent dat er gelijktijdig meerdere behandelingen kunnen plaatsvinden. In Heerenveen is er één behandelruimte die direct naast het woonhuis gelegen is. Beide praktijken beschikken over een wachtruimte. Parkeren in de directe omgeving is gratis en voor Hypnoptherapie Friesland geldt dat zowel de praktijken in Joure als in Heerenveen toegankelijk zijn voor mindervaliden.


Hypnotherapie Friesland (Heerenveen - Joure) bereikbaarheid

Hypnotherapie Friesland is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Akkrum, Aldeboarn, Broek, Echtenerbrug, Follega, Goingarijp, Gorredijk, Haskerhorne, Katlijk, Koufurderrige, Langeweer, Langezwaag, Luxwoude, Nieuwehorne, Nijelamer, Opperhuizen, Offingawier, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Rohel, Rottum, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sneek, Sonnega, Terband, Terherne, Terwispel, Tjalleberd, Tjerkgaast, Tijnje, Uilesprong, Wolvega en Woudsend


Gelegen in de buurt van Hypnotherapie Friesland:

Directe hypnose Assen

Stel je vraag aan José of Thea

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Friesland) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Friesland

Heerenveen: Kattebos 75, 8446 CP Heerenveen
Joure: Voltahof 3, 8501 XP Joure
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: friesland (at) hypnosecentrum.nl
 Hypnotherapie Friesland - Joure in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Joure? Volg de pijlen en bekijk de  praktijk van binnen.