Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Friesland. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Heerenveen:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL / Frysk face kinderen v.a. 7 jaar
report_problem klachtenportaal zorg nr. select_all virtuele maagband
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Friesland

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Friesland en kies daarna voor de gewenste therapeut (José of Thea).
Hypnotherapie Friesland afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Friesland

Hypnotherapie Friesland?...

Hypnotherapie friesland Jose van der Keur
José van der Keur

Hallo, fijn dat je kennis komt maken. Ik ben José van der Keur uit Heerenveen en raakte enkele jaren geleden op een Gezondheidsbeurs in het Abe Lenstra stadion geïnteresseerd in hypnose en hypnotherapie. Inmiddels heb ik, samen met mijn collega Thea de Vries, de erkende opleiding tot International Register Hypnotherapeut gevolgd en zijn we alweer een tijdje actief om mensen te helpen met de kracht van directe hypnose.

Hoewel ik alle voorkomende problemen en klachten behandel, is mijn specialiteit gericht op gewichtsreductie. Op dit vlak kan ik jou als gewichtsconsulent naast de behandeling met directe hypnose tevens extra ondersteuning en aanvullend advies bieden. Andere veel voorkomende klachten die wij als Hypnotherapie Friesland veel behandelen zijn: stoppen met roken, hoofdpijn klachten zoals migraine, zelfvertrouwen, angsten en fobieën, stress en depressieve klachten, fibromyalgie, A(D)HD en bijvoorbeeld niet-functionele pijnklachten.


Hypnotherapie friesland Thea de Vries
Thea de Vries

Mijn naam is Thea de Vries, woonachtig in Heerenveen en werkzaam als hypnotherapeut. Naast de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, de Masterclass Virtuele Maagband, en gewichtsconsulent heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gevolgd om mijn hulp bij een gezonde leefstijl te kunnen aanbieden. Ik houd van een no-nonsense aanpak en benader op een directe en eerlijke manier mijn cliënten. Goed luisteren en de juiste vragen stellen geeft een stukje duidelijkheid waardoor de hulpvraag op een duidelijke manier zal worden beantwoord.


Waarom zou je kiezen voor hypnotherapie?
Hypnose is o.a. een fantastisch hulpmiddel bij afvallen naar een gezond gewicht. De virtuele maagband is een ontzettend goed alternatief voor een operatieve ingreep en wordt met succes toegepast in onze praktijken. Maar met hypnose kan zoveel meer! Denk hierbij aan meer zelfvertrouwen, hoofdpijn, stoppen met roken, fybromyalgie, angsten, fobieën, stress, burn-out, prikangst en vele andere toepassingen. Vaak is 1 sessie voldoende om de klachten te verminderen of helemaal op te lossen.

Graag wil ik mijn persoonlijke hypnose ervaring met jullie delen:
Hypnose is niet zweverig, je bent juist enorm geconcentreerd bezig om je probleem aan te pakken. Dit gaf mij genoeg vertrouwen om zelf het stoppen met roken sessie te gaan doen bij een collega. Na 40 jaar te hebben gerookt (ongeveer 20 sigaretten per dag) ben ik gestopt, na 1 hypnose sessie, het was wel eens moeilijk maar ik had zoveel wilskracht dat ik alles liever ging doen dan weer roken. Het is nu al weer een aantal jaren geleden maar nog iedere dag ben ik blij met de beslissing die ik toen heb genomen. Daarom word ik nu heel blij als ik zelf mensen kan helpen met stoppen met roken door middel van hypnose.


Hypnotherapie Friesland - praktijk in Heerenveen

De praktijk van Hypnotherapie Friesland bevindt zich in Heerenveen. De praktijk beschikt over een wachtruimte. Parkeren in de directe omgeving is gratis en voor Hypnotherapie Friesland geldt dat de praktijk toegankelijk is voor mindervaliden.


Hypnotherapie Friesland bereikbaarheid

Hypnotherapie Friesland is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Akkrum, Aldeboarn, Broek, Echtenerbrug, Follega, Goingarijp, Gorredijk, Haskerhorne, Katlijk, Koufurderrige, Langeweer, Langezwaag, Luxwoude, Nieuwehorne, Nijelamer, Opperhuizen, Offingawier, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehorne, Oudeschoot, Rohel, Rottum, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sneek, Sonnega, Terband, Terherne, Terwispel, Tjalleberd, Tjerkgaast, Tijnje, Uilesprong, Wolvega en Woudsend


Gelegen in de buurt van Hypnotherapie Friesland:

Directe hypnose Assen

Stel je vraag aan José of Thea

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons (Hypnotherapie Friesland) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Friesland

Heerenveen: Abe Lenstraboulevard 34, 8448 JB Heerenveen
Email: spektrumcoachingenadvies (at) gmail.com
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
 Hypnotherapie Friesland - Joure in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Joure? Volg de pijlen en bekijk de  praktijk van binnen.