Skype

Onze franchise - Spring jij op die rijdende trein?HypnoseCentrum Franchise Logo

Een woord van welkom

Hej, hallo wat leuk dat je onze franchise-pagina bezoekt. Deze pagina geeft jou een indruk van de mogelijkheden tot toetreding in onze franchise. Lees het maar eens rustig door, zodat - mocht er interesse zijn - je een goede afweging kunt maken of het zelfstandig ondernemerschap iets voor jou is. Mochten er na het doorlezen van de informatie nog vragen zijn, schroom niet en neem gerust contact met ons op!

Wat is het HypnoseCentrum Nederland?

Om te beginnen: het HypnoseCentrum Nederland is een handelsnaam van HypnoVital Franchise B.V. en is een vooruitstrevende en toonaangevende organisatie welke is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). In dit opzicht onderschrijft het HypnoseCentrum Nederland de Nederlandse Franchise Code (NFC). In onze organisatie wordt met passie directe hypnose toegepast voor tal van klachten en problemen uiteenlopend van gewichtsreductie en stoppen met roken tot aan dieper gelegen mentale en fysieke issues. Het hart van de organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Boxmeer. Het moderne bedrijvencomplex voorziet in diverse scholings- en therapieruimtes.

HypnoseCentrum Nederland bouwt aan de toekomst en om de gewenste doelstellingen te behalen, zijn wij op zoek naar vrouwen en mannen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandig ondernemer (franchisenemer) werkzaam willen zijn in een echte groeimarkt. HypnoseCentrum Nederland biedt hiertoe een professioneel en kant en klaar concept (de formule) aan.

Bij jij ondernemend, ambitieus en is het voor jou een passie om met mensen te werken, overweeg dan eens een nieuwe carrière waarbij je financieel onafhankelijk bent. Je bepaalt zelf je werkuren en hoeveel je wilt verdienen. Boekingen voor je eigen regio verlopen grotendeels via de centrale van het HypnoseCentrum waarbij de wens van de cliënt bepalend is. Een snelgroeiende en bewezen franchise formule welke borg staat voor kwaliteit, reële kansen en omzetpotentie!

Wat je van ons mag verwachten

Om succesvol te starten als hypnose therapeut is een goede, kwalitatieve opleiding een absolute voorwaarde. HypnoseCentrum Nederland biedt in dit traject een interne opleiding aan waarbij veel aandacht uitgaat naar praktische vaardigheden. In de periode na het scholingstraject zal HypnoseCentrum Nederland je intensief begeleiden, desgewenst aan de hand van stages op het hoofdkantoor. Het doel daarbij is om je aangeleerde vaardigheden op een hoger niveau te krijgen waarbij de mogelijkheid ontstaat je aan te melden als lid van de beroepsvereniging voor directe hypnose (HVNL).

Om de aangeleerde kennis en vaardigheden niet te verliezen en daar waar mogelijk uit te breiden, biedt HypnoseCentrum gedurende de samenwerking masterclasses aan. Op regelmatige basis vindt er overleg plaats op het hoofdkantoor.

Je werkzaamheden als Internationaal Register Hypnotherapeut zullen plaatsvinden in een eigen, afgeschermde regio met een potentieel ca. 200.000 inwoners. Afhankelijk van de doelstelling is ook sharing mogelijk waarbij je jouw regio deelt met een andere praktijk. Hierbij heb je de keuze voor een regio van 50.000, 100.000 of 150.000 inwoners.

Wat je nodig hebt om te kunnen starten

Om te starten met je eigen onderneming heb je naast de investering (franchise entree fee) een representatieve therapieruimte nodig. Onze voorkeur hierbij gaat uit naar een externe bedrijfsruimte maar een aparte ruimte aan huis is ook een mogelijkheid. Veel belangrijker nog, is een klantvriendelijke, service- en resultaatgerichte instelling. Ambitie, doorzettingsvermogen en een actieve houding zijn vanzelfsprekend. Je houdt van uitdagingen en staat te springen om werkzaam te zijn in een branche waarin de komende jaren een forse groei zal plaatsvinden.

Ja, ik wil mijn eigen onderneming en financieel onafhankelijk zijn. Indien dit jou aanspreekt, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons hiertoe een e-mail bericht waarin je aangeeft wat je motivatie is. Wij zullen dan spoedig hierop reageren en je uitnodigen voor een oriënterend en geheel vrijblijvend gesprek.

Informeer ook gerust eens bij onze huidige franchisenemers. Het HypnoseCentrum Nederland is een open organisatie waarbij er met respect met elkaar wordt omgegaan. Indien er bij gebleken geschiktheid over en weer intersesses zijn in samenwerking, dan stellen wij graag ons franchisecontract en handboek ter inzage.

Regio's / gebieden

Om voor elke franchisenemer de moglijkheid te creeren tot een omzet die bij hem/haar past, is het land verdeeld in gebieden. Wil je weten of de regio waarin jij je bevind nog beschikbaar is, neem dan bij voorkeur, telefonisch contact met ons op. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om eens persoonlijk kennis te komen maken.

De gebieden die momenteel (1 januari 2019) beschikbaar zijn, bevinden zich in de plaatsen: Amersfoort, Amsterdam Zuid-Oost, Apeldoorn, Den Haag, Emmen, Enschede, Gorinchem, Groningen(regio), Hoogeveen, Maastricht(regio), Leeuwarden(regio), Sneek en Zwolle. Andere regio's in overleg mogelijk.

Hoewel het overzicht van de gebieden met regelmaat bijgewerkt wordt, kan het zijn dat bepaalde gebieden reeds gereserveerd zijn! Om te informeren naar de beschikbaarheid in jouw regio, kun je contact opnemen met Els Drissen, administratie/personeelszaken of Arno van den Munckhof, Algemeen directeur o.n. 040-7110382.