Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Eindhoven. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Eindhoven:
local_parking betaald parkeren transfer_within_a_station OV 6 minuten lopen
language talen: Nederlands / Engels face kinderen v.a. 7 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr. 6640
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Eindhoven

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Eindhoven. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Eindhoven afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Eindhoven?...

Hypnotherapie Eindhoven Joyce Severijnen
Joyce Severijnen

Na haar studie tot verpleegkundige heeft ze zich gespecialiseerd in traumazorg, terminale zorg en acute ambulance zorg. Daarin zag ze dat er vaak (door hoge werkdruk) weinig tijd over bleef om de mensen de zorg, aandacht en begeleiding te geven die de mensen nodig hebben, maar vooral ook verdienen.

Om verder te verdiepen in hoe de mens tikt en te achterhalen waarom mensen doen zoals ze doen heeft Joyce haar NLP-practitioner en -masteropleiding gedaan. Haar werd steeds duidelijker hoe belangrijk het kan zijn om de kern of oorzaak van het probleem aan te pakken en niet te onderdrukken of pleisters te plakken. Tijdens deze opleiding kwam ze in aanraking met hypnose en raakte gefascineerd door wat daar allemaal mee mogelijk bleek. De nieuwsgierigheid heeft er tot geleid dat ze de opleiding tot geregistreerd hypnotherapeut is gaan doen. Haar oprechtheid en warmte geeft mensen snel vertrouwen en voelen zich welkom


Hypnotherapie Eindhoven Informatie


Hypnose Therapie Eindhoven Joyce SeverijnenJoyce zet zich volledig in voor het belang van haar klanten. Door een zorgvuldige en uitgebreide analyse van het probleem kiest zij de aanpak die zo snel mogelijk tot een blijvend resultaat leidt. Klanten zeggen dat Joyce sympathiek, betrouwbaar en zeer klantgericht is. Je zult je daarom snel thuis voelen bij Hypnotherapie Eindhoven. Joyce is ervan overtuigd dat elk probleem opgelost kan worden; met directe hypnose in de meeste gevallen zelfs in 1 enkele sessie.


De locatie van Hypnotherapie Eindhoven is ook toegankelijk voor mindervaliden. De ingang hiervoor bevindt zich aan de achterzijde. Hiervoor graag even van te voren contact opnemen.

Hypnotherapie Eindhoven ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Eindhoven is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Boskant, Breugel, De Mortel, Eersel, Erp, Gemert, Handel, Hapert, Heeze, Helmond, Kasteren, Knegsel, Leende, Liempde, Lieshout, Mariahout, Meerven, Mierlo, Middelbeers, Milheeze, Nijnsel, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Someren, Son, Steensel, Sterksel, Stiphout, Veghel, Vessem, Waalre, Westerhoven, Woensel en Wintelre.


Gelegen in de buurt van Eindhoven:

Directe hypnose Boxmeer Directe hypnose Den Bosch Directe hypnose Meijel

Stel je vraag aan Joyce

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Eindhoven) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Eindhoven

Adres: P.Czn. Hooftlaan 14, 5611 NV Eindhoven (Noord-Brabant)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: eindhoven (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Eindhoven VR