Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Dordrecht. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Dordrecht:
local_parking vrij parkeren language talen: Nederlands/Turks
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
group Beroepsver. HVNL
Hypnotherapie Dordrecht - Register HypnotherapeutHypnotherapie Dordrecht - Virtuele Maagband
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Dordrecht

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Dordrecht. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Rotterdan afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Dordrecht

Hypnotherapie Dordrecht?...

Hypnotherapie Dordrecht Ayşe Kalyon
Ayşe Kalyon

Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest te zijn als administrateur werd het tijd om mijn passie te volgen: datgene doen waarvoor ik geboren ben; mijn medemens helpen om eigen talenten te ontdekken en weer terug in de kracht te staan.

Als geen ander weet ik hoe je obstakels op je pad wegruimt om dichter bij je doel te komen en hoe je boosheid, verdriet, angst en schaamte verandert naar meer liefde, motivatie, empathie, kracht en passie. Ik heb meer dan de nodige opleidingen gedaan op het gebied van Hypnose, NLP, Regressie, Ademhalingstechnieken, Virtuele maagband, EMDR enz. Waar het echt om draait is dat ik mijn levenservaringen, hooggevoeligheid, empathie en kennis inzet om je te helpen je onzekerheden en angsten te doorbreken, je doelen uit te stippelen, zodat je gefocust en positief in het leven staat.

Naast mijn coachingssessies in zowel Nederlands als in Turks geef ik diverse trainingen zoals Persoonlijk Leiderschap, NLP, Communicatie, Mega Snel Lezen en Mental Arithmetic. Ik reik je dus niet alleen een emmer met vis aan, maar leer je vóóral hoe je moet vissen!


Hypnotherapie Dordrecht Informatie

Hypnotherapie Dordrecht bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw Burgraadt waar ook bureau slachtofferhulp is gevestigd. De sfeervol ingerichte ruimte wordt tevens gebruikt voor het geven van trainingen, een andere passie van Ayşe en is goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan in de directe omgeving. Hypnotherapie Dordrecht biedt tevens de mogelijkheid tot deelname aan het gratis spreekuur.


Hypnotherapie Dordrecht ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Dordrecht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Alblasserdam, Barendrecht, Bleskensgraaf, Dubbeldam, Heerjansdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Lage Zwaluwe, Maasdam, Moerdijk, Mookhoek, Oud-Alblas, Puttershoek, Ridderkerk, 's-Gravendeel, Sliedrecht, Strijen en Zwijndrecht


Gelegen in de buurt van Dordrecht:

Directe hypnose Rijnmond Directe hypnose Haaglanden

Stel je vraag aan Ayşe

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Dordrecht) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Dordrecht

Adres: Burg. de Raadtsingel 57, 3311 JG Dordrecht (Zuid-Holland)
Email: info (at) aysekalyon.com
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Dordrecht VR