beoordeel deze video

Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Den Haag. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 125,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Den Haag:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 14 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr. 3869

Afspraak Den Haag

Hypnotherapie Den Haag afspraak maken

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Hypnotherapie Den Haag?...

Hypnotherapie Den Haag Ilonka Horvai
Ilonka Horvai

Als gediplomeerd Register Hypnotherapeut, Lifecoach en NLP therapeut is Ilonka Horvai gespecialiseerd in alles op persoonlijk gebied, persoonlijke groei en ontwikkeling. Als opgeleid kindercoach en gediplomeerd in pedagogiek worden ook kinderen met problemen niet vergeten. Een van de beste en snelste tools hiertoe is directe hypnose. Het is haar missie om jou volledig terug te brengen naar jouw innerlijke bron en zo het beste uit je zelf te halen. Ilonka biedt haar tools aan, om jou in volle glorie van het leven te laten genieten. Je te bevrijden van beperkingen, neigingen en gevoelens die hierbij in de weg staan weg te nemen. Dit bied je de kans op meer vrijheid, geluk, een hogere kwaliteit van leven en innerlijke rust. Het brengt je terug naar jezelf waar je in essentie ontdekt wie je bent, altijd was en je altijd zult zijn. Het is de sleutel naar jouw geluk!


Hypnotherapie Den Haag Informatie

Hypnotherapie Den Haag is gevestigd in het Regenbogen Business Centre aan de Laan van s-Gravenmade 74 te Den Haag. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en de praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (ca. 2 minuten lopen van tram 15). Hypnotherapie Den Haag is ook voor mindervaliden geschikt, in het gebouw is een lift aanwezig zodat de praktijk ook met een rolstoel goed te bereiken is. Ben jij klaar voor verandering? Hypnotherapie Den Haag is de aangewezen praktijk voor uiteenlopende problemen en klachten en helpt je bijvoorbeeld met vermageren, afleren van roken, angsten en vele andere fysieke of mentale beperkingen. Maak nu een afspraak of kom eens langs voor een gratis oriënterend gesprek. Kijk voor mogelijkheden aan de rechter bovenzijde.


Hypnotherapie Den Haag ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Den Haag is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Benthuizen, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, De Kieviet, De Lier, Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Hondelersdijk, Loosduinen, Maaldrift, Moerkapelle, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Rokkeveen, Rijswijk, s-Gravenzande, Scheveningen, Schipluiden, Stompwijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen en Zoeterwoude.


Gelegen in de buurt van Den Haag:

Directe hypnose Rijnmond | Directe hypnose Rotterdam | Directe hypnose Zoetermeer

Stel je vraag aan Ilonka

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Den Haag) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Den Haag

Adres: Laan van 's-Gravenmade 74, 2495 AJ Den Haag (Zuid-Holland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: denhaag (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Den Haag VR