Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere afspraak inplannen bij Hypnotherapie Den Bosch. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Den Bosch:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
transfer_within_a_station Bus op loopafstand face kinderen v.a. 4 jaar
language talen: Nederlands / Engels select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Den Bosch

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Den Bosch. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Den Bosch afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Den Bosch

Hypnotherapie Den Bosch?...

Hypnotherapie Den Bosch Jasper de Wijs
Jasper de Wijs

Jasper (Hypnotherapie Den Bosch) is sinds 2017 geregistreerd hypnotherapeut. Door zijn eigen ervaringen weet hij hoe in het leven de klappen van de zweep soms hard kunnen zijn, hoe een doel niet altijd duidelijk kan zijn, een gewoonte lastig afgeleerd of een zelfbeeld niet altijd even florissant. Soms zijn dingen nou eenmaal niet zo glimmend als ze bij de buren lijken.

Toch is het zo dat alles wat je in je hoofd hebt gezet, en waar je nu last van blijkt te hebben, eruit kan gehaald. Of het nou gaat om roken, nagelbijten of teveel snoepen, of vlieg-, faal-, presentatie- of spinnenangst. Dwangmatig gedrag, stress, verslaving, het kan eruit. En het gaat eruit. Jasper gaat je helpen.

Zijn rustig voorkomen en - karakter maakt dat je je snel bij hem op zijn gemak voelt. Hij neemt de tijd om diep in het verhaal van mensen te duiken om de uiteindelijke hulpvraag duidelijk te krijgen, voorzover dit nog niet het geval is. Jasper heeft de kunde om mensen op hun gemak te stellen en te zorgen voor een vertrouwde omgeving. Los van zijn kundigheid als hypnotherapeut is Jasper in staat om zich in iedere situatie te verplaatsen, iedereen mag zijn wie hij of zij is, zonder dat daar een oordeel, ongevraagd advies of mening bij komt kijken. Zijn aanpak is maatwerk, jij staat centraal. Jasper is mensgericht, vriendelijk, zacht, soms confronterend, maar altijd menselijk en warm.


Hypnotherapie Den Bosch Informatie

De praktijk van Hypnotherapie Den Bosch ligt aan de rand van den Bosch, op de Bossche Woonboulevard. In een rustig maar uitstekend bereikbaar pand met voldoende gratis parkeergelegenheid. Op fietsafstand van de binnenstad, een bushalte voor de deur, direkt aan de grote uitvalswegen.


Hypnotherapie Den Bosch ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Den Bosch is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Drunen, Elshout, Geffen, Gemonde, Hedel, Heeswijk Dinther, Heusden, Hoenzadriel, Kaatsheuvel, Kasteren, Kerkdriel, Loosbroek, Maaskantje, Maaspoort, Nieuwkuijk, Nuland, Oss, Rosmalen, Rossum, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Uden, Veghel, Velddriel, Vinkel, Vlijmen, Vorstenbosch, Vught, Waalwijk, Waardenburg en Zaltbommel.


Gelegen in de buurt van Den Bosch:

Directe hypnose Tilburg

Stel je vraag aan Jasper

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Den Bosch) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Den Bosch

Adres: Reitscheweg 37, 5232 BX Den Bosch
Email: denbosch (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Den Bosch VR