beoordeel deze video

Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of inloopavond of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 125,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Mijdrecht:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 7 jaar
select_all virtuele maagband report_problem Cat coll. CL1302070518
Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht - Register HypnotherapeutHypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht - Virtuele Maagband
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak De Ronde Venen

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht?...

Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht Ellen van Eijk
Ellen van Eijk

In haar leven kwam Ellen veel mensen tegen met uiteenlopende klachten en problemen, mensen die ten einde raad geen oplossing konden vinden. Bij haar zoektocht naar oplossingen voor deze problemen kwam zij steeds bij hypnose terecht. Na haar opleiding tot Register Hypnotherapeut en de nodige ervaring, is zij vol enthousiasme haar eigen praktijk begonnen in Mijdrecht. Haar motto is: Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Vanuit deze visie benadert zij elke cliënt op een persoonlijke wijze en zijn haar behandelingen volledig afgestemd op de mogelijkheden van ieder individu. Ellen kijkt steeds met een open vizier en werkt daarbij vanuit verschillende invalshoeken om het maximale resultaat te behalen.

Mensen worden niet meer gehoord. Therapeuten en andere hulpverleners hebben nauwelijks nog de tijd om te luisteren en dat terwijl de oplossingen voor het verhelpen van zowel fysieke als ook mentale klachten en problemen juist schuilt in datgene wat mensen te vertellen hebben. Geduld, inlevingsvermogen en een haarscherpe analyse maken Ellen juist zo uniek!


Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht Informatie

Hypnotherapie De Ronde Venen is gevestigd in Mijdrecht. Het complex beschikt over een eigen parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Ook via het openbaar vervoer (bus op ca. 20 meter) is de praktijk goed bereikbaar. De Ronde Venen Mijdrecht is prima bereikbaar voor mindervaliden en mensen met beperkingen.


Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht ook in de omgeving van...

Hypnotherapie De Ronde Venen is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Aalsmeer, Abcoude, Amstelhoek, Ankeveen, Baambrugge, Breukelen, De Kwakel, Harmelen, Kockengen, Loenersloot, Loosdrecht, Nederhorst Den Berg, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis, Woerden, Woerdense Verlaat en Zevenhoven


Gelegen in de buurt van De Ronde Venen:

Directe hypnose Amsterdam | Directe hypnose Haarlem | Directe hypnose Utrecht

Stel je vraag aan Ellen

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie De Ronde Venen) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie De Ronde Venen

Adres: Bozenhoven 144, 3641 AJ Mijdrecht (Utrecht)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: derondevenen (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie De Ronde Venen Mijdrecht VR