Skype
Aan de rechterzijde kun je direct zelf een reguliere afspraak inplannen bij Hypnotherapie Boxmeer. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling is vanaf € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Boxmeer:
local_parking vrij parkeren transfer_within_a_station Trein 10 min.
language talen: Nederlands / Engels face kinderen v.a. 7 jaar
history regressietherapie select_all virtuele maagband
pool sporthypnose group HVNL
report_problem klachtenportaal zorg nr. 2284
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentGecertificeerd Yager Code Therapeut
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Boxmeer

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Boxmeer. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond. Therapeuten met een sterretje (*) worden mogelijk vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket.
Hypnotherapie Boxmeer afspraak maken

Hypnotherapie Boxmeer?...

Hypnotherapie Boxmeer Gerry Wijnands
Gerry Wijnands

Na haar Hbo-opleiding werkte Gerry ruim 15 jaar als A-verpleegkundige in een ziekenhuis en raakte overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest en de psychosomatische aard van veel aandoeningen. Toen zij jaren later in aanmerking kwam met hypnose i.v.m. chronische lichamelijke aandoeningen van haar eigen lichaam en zelf mocht ervaren dat je met directe hypnose daadwerkelijk kunt genezen, ging zij zich verder verdiepen in dit krachtige fenomeen. Zij raakte zo enthousiast dat ze de opleidingen tot register hypnotherapeut ging volgen. Intussen heeft Gerry al meer dan 2.500 mensen, waaronder ook veel kinderen, geholpen om van hun klachten en problemen af te komen.

Gerry heeft vele opleidingen en masterclasses doorlopen en is naast haar activiteiten als register hypnotherapeut ook werkzaam als docent. Zij is verantwoordelijk voor de opleidingen kinderhypnose, gevanceerde regressietechnieken, energetische hypnose en de meerjarige hbo-conforme opleiding tot direct hypnotherapeut. Tot slot geeft Gerry lezingen op het gebied van Medische hypnose en is zij in te huren voor (incompany) trainingen.


Gerry beschikt over een AGB-code waardoor de consulten door veel zorgverzekeraars deels worden vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Afhankelijk van uw zorgverzekering bespaart u hiermee gemiddeld € 40,00 - € 75,00 per consult*. AGB praktijkcode: 90070240 / AGB zorgverlenerscode: 90111373

Hypnotherapie Boxmeer Ruud Nooyen
Ruud Nooyen

Als mede-oprichter van het HypnoseCentrum Nederland en na een zeer uitgebreide hypnose-carriere is Ruud gepassioneerd werkzaam als zowel hypnotiseur, hypnotherapeut, internationaal hypnose-docent en ontwikkelaar van hypnose-innovaties. Jaren met internationale opleidingen en duizenden 1-op-1 sessies hebben hem inmiddels geleerd wat wel en niet werkt om met hypnose tot succesvolle resultaten te komen. Hierdoor is elk issue/probleem inmiddels al op zijn pad voorbij gekomen. Van o.a. stoppen met roken, afvallen, depressies, fobieën, slaapproblemen en verslavingen tot aan lichamelijke issues als b.v. pijn, kankersymptomen, vruchtbaarheidsklachten, pds, reuma, diabetes en vele allergieën.

De zeer ruime ervaring heeft hem tevens geleerd dat de meeste problemen met directe hypnose al snel te veranderen zijn, vaak al direct. Ruud’s wens is dan ook dat iedereen het ervaart, alleen al zodat men bewust wordt van de ongelooflijk krachtige snelle verander-potentie die op elk moment in iedereen aanwezig is, en ook nog eens de meesten doet verbazen!

Hypnotherapie Boxmeer Kim van Erp

Kim van Erp

Door haar ervaring, enthousiasme en professionele aanpak is Kim geliefd bij haar clientèle. Kim heeft voor iedereen een luisterend oor en is gedreven in haar aanpak waarbij zij altijd weer precies de vinger op wond weet te leggen. Samen met haar client bepaald zij aan de hand van een intake gesprek de doelen en weet als geen ander deze te bereiken door toepassing van directe hypnose. In haar werktijden is zij flexibel waardoor zij geregeld ook in de avonduren beschikbaar is. Kim heeft als gediplomeerd Register Hypnotherapeut in de afgelopen jaren meerdere masterclasses doorlopen en is daardoor in staat om op nagenoeg elk probleem of klacht in te gaan. Niet alleen stoppen met roken, afvallen, stress en angsten behoren tot de mogelijkheden, maar ook voor meer complexe problemen en klachten staat Kim met raad en daad tot je beschikking.Hypnotherapie Arno van den Munckhof
Arno van den Munckhof

Al sinds 2008 is Arno nauw betrokken bij het HypnoseCentrum Nederland. Als eigenaar van HypnoWorld opleidingen en HypnoVital Franchise B.V. is hij momenteel vooral achter de schermen werkzaam. In 2013 was hij één van de mede-oprichters van de inmiddels succesvolle beroepsvereniging voor directe hypnose. Het HypnoseCentrum is hét kennis-, therapie- en opleidingscentrum voor directe hypnose in Nederland. Vanuit dit oogpunt is Arno altijd op zoek naar nieuwe methoden en initiatieven om het maximale resultaat te behalen uit elke aangeboden behandeling. Zijn passie en inzichten geeft hij graag verder aan een nieuwe generatie hypnotherapeuten. Elke cursus is voor hem een feestje en als docent voelt hij zich dan ook als een vis in het water. Een afspraak maken bij Arno is uitsluitend mogelijk voor de Yager Therapie®.


Arno beschikt over een AGB-code waardoor de consulten door veel zorgverzekeraars deels worden vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Afhankelijk van uw zorgverzekering bespaart u hiermee gemiddeld € 40,00 - € 75,00 per consult*. AGB praktijkcode: 90069957 / AGB zorgverlenerscode: 90111064


Hypnotherapie Boxmeer Informatie

Hypnotherapie Boxmeer is gelegen aan de rand van het industriegebied Saxe Gotha. In het moderne bedrijfsgebouw bevinden zich naast drie therapieruimtes ook een opleidingsruimte, een immense bibliotheek en een videostudio. Hypnotherapie Boxmeer herbergt meerdere therapeuten die allen op zelfstandige basis werkzaam zijn. Hypnotherapie Boxmeer is ook het hoofdkantoor van waaruit alle praktijken aangestuurd worden. Dagelijks zitten onze medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. Hypnotherapie Boxmeer is daarmee het hart van HypnoCentrum Nederland.


Hypnotherapie Boxmeer ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Boxmeer is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant.


Gelegen in de buurt van Boxmeer:

Directe hypnose Meijel Directe hypnose Nijmegen


*Indien voor u van toepassing, controleer alvorens u een afspraak maakt bij uw zorgverzekeraar of een consult wordt vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket!

Stel je vraag aan Hypnotherapie Boxmeer

Vul het onderstaande formulier in om contact met Hypnotherapie Boxmeer op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bellen we jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Boxmeer

Adres: Heinz Moormannstr 1/A, 5831 AS Boxmeer (Noord-Brabant)
Email: gerry (at) hypnosecentrum.nl
Email: ruud (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Boxmeer VR