Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Assen. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband, Regressietherapie en het Simpson Protocol gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Assen:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
language talen: NL / Frysk face kinderen v.a. 7 jaar
history regressietherapie select_all virtuele maagband
Harry is erkend CAT-therapeut (therapeutnummer 52222021-03-17) en aangesloten bij de rijks erkende en onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie GAT.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentCAT LogoGAT logo
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Assen

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Assen. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Assen afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Assen

Hypnotherapie Assen?...

Hypnotherapie Assen Harry Heeg
Harry Heeg

Van origine afkomstig uit Friesland, woont en werkt Harry (Register Hypnothetrapeut) in het mooie Drentse Assen. Direct naast zijn woonhuis heeft Harry zijn fraai ingerichte praktijkruimte waar hij mensen helpt met directe hypnose. Hypnotherapie Assen is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen toiletvoorziening. Parkeren voor de deur is gratis en de ruimte is geschikt voor zowel mindervaliden als voor mensen meer meervoudige beperkingen.


Hypnotherapie Assen Informatie

Al sinds zijn jonge jaren werkt Harry met zelfhypnose. Hij is daarom als geen ander bekend met de kracht die in ieder van ons aanwezig is. Harry is een echt mensen-mens, empathisch en kan zich goed inleven in situaties waarin het minder goed gaat. Zijn overtuiging is het om iedereen te helpen die het even moeilijk heeft. Meer zelfvertrouwen nodig, wil je af van een angst, stoppen met roken of je ideale gewicht bereiken? Harry staat voor je klaar!

Hypnotherapie Assen geeft je een eerlijk advies. Ben je niet zeker of directe hypnose jou kan helpen? Harry stelt regelmatig tijden beschikbaar voor het maken van een gratis informatief gesprek. Wil jij je leven een nieuwe wending geven, twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak met Harry Heeg.


Hypnotherapie behandeling via Skype
Hypnotherapie Assen biedt tevens de mogelijkheid tot behandelingen via Skype. Maak bovenstaand een afspraak of neem contact op met harry.heeg

Behandelvormen:

Naast de toepassing van Directe Hypnose is het indien gewenst tevens mogelijk een afspraak te maken voor Regressietherapie of het Simpson Protocol. Gezien de tijdsinvestering gelden hiervoor andere tarieven.


Hypnotherapie Assen ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Assen is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Appelscha, Annen, Bakkeveen, Beilen, Borger, Diever, Drouwen, Dwingeloo, Eelde, Ees, Exloo, Gieten, Haren, Hoogeveen, Hooghalen, Hogezand, Leek, Marum, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Roden, Smilde, Stadskanaal, Vries, Westerbork en Zuidlaren.


Gelegen in de buurt van Assen:

Directe hypnose Friesland | Directe hypnose Nieuw-Buinen

Stel je vraag aan Harry

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Assen) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Assen

Adres: Buitenbree 17, 9403 JK Assen (Drenthe)
Email: harry (at) hypnosevoormij.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Assen VR