Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Arnhem. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband geldt een afwijkend tarief.

Belangrijke informatie over de praktijk in Arnhem:
transfer_within_a_station Bus: 5 minuten local_parking vrij parkeren
language talen: Nederlands face kinderen v.a. 13 jaar
select_all virtuele maagband
report_problem klachtenportaal zorg nr. 105226
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Arnhem

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Arnhem. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Arnhem afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Arnhem?...

Hypnotherapie Arnhem Sarina de klerk
Sarina de klerk

"Hypnose is niet zweverig maar praktisch, veilig en effectief." Dit zijn de woorden van Sarina de Klerk, een bevlogen hypnotherapeut die jou centraal stelt. Hoewel Sarina kort stil zal staan bij jouw probleem, richt zij zich vooral op de te behalen doelstelling d.m.v. directe hypnose. Dat is namelijk wat jij wilt en dus zal daar ook de focus op liggen. Hypnotherapie Arnhem doet dit met directe hypnose, een no-nonsense aanpak die op een effectieve wijze voor blijvende resultaten zorgt. Door haar jarenlange ervaring als Nei coach is zij in staat om snel tot de kern door te dringen.


Hypnotherapie Arnhem Informatie

Hypnotherapie Arnhem is gelegen in het kleine en rustig gelegen plaatsje Puiflijk op ca. 15 minuten van Arnhem. Haar praktijk is gevestigd in het landhuis waar zij tevens woonachtig is. Vanwege de ligging van de praktijk op de eerste etage, is deze minder gemakkelijk bereikbaar voor mindervaliden. Sarina weet echter in de meeste gevallen een passende oplossing te bieden. In dit geval kun je het beste even contact met haar opnemen via het onderstaande contactformulier.

Hypnotherapie Arnhem geeft jou als klant altijd 100% aandacht. Door haar creativiteit en inlevingsvermogen zijn haar sessies altijd voor jou speciaal op maat gemaakt. Klanten zeggen over Sarina dat ze nuchter, warm en een luisterend oor heeft. Een uitgebreid intake gesprek is vanzelfsprekend zodat de doelstellingen goed in kaart gebracht kunnen worden en er een vertrouwensband ontstaat tussen jou en Sarina.


Hypnotherapie Arnhem ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Arnhem is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, Altforst, Andelst, Appeltern, Alphen, Batenburg, Bendeden-Leeuwen, Bergharen, Boven-Leeuwen, Deest, Dodewaard, Dreumel, Druten, Echteld, Eldik, Hemen, Herveld, Horssen, Kesteren, Lienden, Maasbommel, Megen, Ochten, Ommeren, Opheusden, Oijen, Ravenstein, Rhenen, Tiel, Wamel, Woerd en IJzendoorn.


Gelegen in de buurt van Arnhem:

Directe hypnose Apeldoorn Directe hypnose Nijmegen

Stel je vraag aan Sarina

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Arnhem) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Arnhem

Adres: Van Mekerenstraat 4, 6655 AM Puiflijk (Gelderland)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: info (at) sarinabaas.com
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
 Hypnotherapie Arnhem in 360 °
 Benieuwd naar onze praktijk in Puiflijk? Volg de pijlen en bekijk de  praktijk van binnen.