Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Apeldoorn. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband geldt een afwijkend tarief.

Belangrijke informatie over de praktijk in Apeldoorn:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
transfer_within_a_station Bus: 1 min. language talen: NL / Engels
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
group HVNL
report_problem klachtenportaal zorg nr.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Apeldoorn

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Apeldoorn. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Apeldoorn afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Apeldoorn

Hypnotherapie Apeldoorn?...

Hypnotherapie Apeldoorn Hella Minderaa
Hella Minderaa

Al jaren helpt Hella (Hypnotherapie Apeldoorn) mensen met een wijde variëteit aan klachten als hypnotherapeut in de regio Apeldoorn. Alle vaak voorkomende klachten heeft zij al voorbij zien komen, zoals stoppen met roken, alcoholproblemen, gokken en andere verslavingen, maar ook zaken als moeite met afvallen, angst voor dieren, hoogtevrees, vliegangst, examenangst, etc, het verwerken van rouw, verdriet en trauma’s, zaken als loslaten en acceptatie, laag zelfbeeld en laag zelfvertrouwen, concentratie- en slaapproblemen zijn klachten die zij met regelmaat terugziet in haar praktijk en waarmee ze - door middel van directe hypnose - mensen snel en adequaat kan helpen. In de loop van de tijd heeft zij hier grote ervaring mee opgebouwd.

Hella staat voor een persoonlijke benadering, waarbij maatwerk, een goede voorlichting inzake hypnose en met name rust, begrip en luisteren centraal staan. Hella is een Internationaal Register Hypnotherapeut en zich daarnaast ook verdiept in haar vak door middel van diverse gespecialiseerde masterclasses. U bent bij haar in goede en capabele handen.


Hypnotherapie Apeldoorn Informatie

Hypnotherapie Apeldoorn is gelegen in het centrum van Apeldoorn en heeft prima verbindingen met het openbaar vervoer. De praktijk is gelegen in een professioneel en representatief kantoorgebouw met een eigen parkeergelegenheid. De praktijk is vanaf de A-1 goed te bereiken in 5 minuten. In het gebouw zijn liften aanwezig, waardoor het ook voor mindervaliden goed toegankelijk is.

Vindt u dat u nu eens wat moet doen aan die zaken die u al tijden lang belemmeren? Boek dan een afspraak voor een gratis spreekuur of meteen voor een sessie bij Hypnotherapie Apeldoorn en laat directe hypnose het begin zijn van een ander leven.


Hypnotherapie Apeldoorn ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Apeldoorn is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Barneveld, Voorthuizen, Ede, Veenendaal, Deventer, Zutphen, Zwolle, Kampen en alle kleinere plaatsen die daarbij in de buurt liggen.


Gelegen in de buurt van Apeldoorn:

Directe hypnose Amersfoort Directe hypnose Arnhem

Stel je vraag aan Hella

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Apeldoorn) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Apeldoorn

Adres: Prins Willem-Alexanderlaan 705, 7311 ST Apeldoorn (Gelderland)
Email: info (at) hypnototaal.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Apeldoorn VR