Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Amsterdam. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur of meld je aan voor één van onze live webinars.

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Amsterdam:
accessible geschikt voor invaliden local_parking betaald parkeren
language talen: NL/EN/DU face kinderen v.a. 14 jaar
select_all virtuele maagband report_problem klachtenportaal zorg nr. 5716
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulent

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Amsterdam

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Amsterdam. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnose Amsterdam afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Neem onderstaand vrijblijvend contact op met Hypnotherapie Amsterdam

Hypnotherapie Amsterdam?...

Hypnotherapie Amsterdam Andreas Link
Andreas Link

Andreas Link, afkomstig uit Duitsland, heeft zijn eigen praktijk in Amsterdam. Bijzonder sympatiek en begripvol, dat is wat zijn cliënten zeggen over zijn persoonlijke aanpak. Andreas is dankbaar en geniet er elke dag van dat hij mensen mag helpen. Wat het probleem is of wat de klacht ook inhoud, door zijn postieve houding en creatief denken weet hij nagenoeg altijd een passende oplossing aan te bieden.

Andreas (Hypnotherapie Amsterdam) heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst. Hij volgende niet alleen een gerenommeerde opleiding tot Register Hypnotherapeut, door zijn leergierigheid heeft hij inmiddels vele competenties verworven door het volgen van gespecialiseerde trainingen en masterclasses.

Zo is Andreas één van de eerste therapeuten in Nederland die de Yager-Code kan integreren in zijn behandelingen met hypnotherapie. Als docent Yager Therapie voor Nederland en België kent hij de toegevoegde waarde van deze unieke behandelwijze die uitblinkt bij problemen en klachten waarbij ingrijpende of emotionele gebeurtenissen de oorzaak zijn. Door het op de juiste manier integreren van de Yager-Code kunnen ook mensen met trauma's, persoonlijkheidsstoornissen, angsten en bijvoorbeeld verslavingen snel en efficiënt geholpen worden.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en empathische hypnotherapeut die je niet alleen kan helpen bij stoppen met roken, gewichtsverlies of stress maar ook bij complexe issues? Dan is Andreas voor jou de missing "Link".


Behandelvormen:

Naast de toepassing van Directe Hypnose is het indien gewenst tevens mogelijk een afspraak te maken voor Yager Therapie of het Simpson Protocol. Gezien de tijdsinvestering gelden hiervoor andere tarieven.


Hypnotherapie Amsterdam Informatie

Hypnotherapie Amsterdam bevindt zich in het coachhuis aan het IJsbaanpad 9 (PandZuid), in de directe omgeving van het Olympisch Stadion. Door de unieke ligging is de praktijk zeer goed bereikbaar, niet alleen met het openbaar vervoer maar ook met eigen vervoer. Auto's kunnen in de nabijheid van de praktijk parkeren (betaald). Hypnotherapie Amsterdam is voorzien van een lift en daardoor ook geschikt voor mindervaliden.

Hypnotherapie Amsterdam kan behandelingen aanbieden in het Nederlands, Engels maar ook in de Duitse taal. Ben jij op zoek naar een Register Hypnotherapeut die werkt met directe hypnose, begrip heeft en in staat is om te luisteren, dan ben je bij Andreas zeker op het juiste adres. Hypnotherapie Amsterdam biedt tevens de mogelijkheid tot het bijwonen van een gratis oriënterend gesprek. Bovenstaand kun je meteen een afspraak maken.


Hypnotherapie Amsterdam ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Amsterdam is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Abcoude, Amstelveen, Badhoevedorp, Broek in Waterland, Diemen, Hoofddorp, Ilpendam, Katwoude, Lijnden, Marken, Monnickendam, Schiphol, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Uitdam, Volendam, Vijfhuizen, Wormerveer, Wijdewormer, Zaandam, Zaandijk en Zwanenburg.


Gelegen in de buurt van Amsterdam:

Directe hypnose Almere Directe hypnose Haarlem

Stel je vraag aan Andreas

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Amsterdam) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Amsterdam

Adres: IJsbaanpad 9, 1076 CV Amsterdam (Noord-Holland)
Email: amsterdam (at) hypnosecentrum.nl
t. 085-2500560 (lokaal tarief)
Hypnotherapie Amsterdam VR