Skype
Hier kun je direct zelf een reguliere online afspraak inplannen bij Hypnotherapie Amersfoort. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het gratis spreekuur. Bekijk ook eens onze brochure!

Het tarief voor het intakegesprek met aansluitend de behandeling bedraagt € 135,00
Voor de virtuele maagband gelden afwijkende tarieven.

Belangrijke informatie over de praktijk in Amersfoort:
accessible geschikt voor invaliden local_parking vrij parkeren
transfer_within_a_station Bus: 1 min. language talen: NL / Engels
face kinderen v.a. 7 jaar select_all virtuele maagband
group HVNL
report_problem klachtenportaal zorg nr.
Geregistreerd Register HypnotherapeutVirtuele Maagband consulentHypnose Vereniging NederlandLid NFV
Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene Leveringsvoorwaarden. Lees ook onze privacyverklaring.

Afspraak Amersfoort

Kies hieronder eerst het gewenste afspraaktype voor hypnotherapie Amersfoort. Indien een afspraaktype bv. gratis spreekuur of gratis inloopavond niet beschikbaar is, wordt dit afspraaktype niet getoond.
Hypnotherapie Amersfoort afspraak maken

Onze zekerheden

1.
Wij hanteren een sessietarief

Je betaalt een vast tarief voor een behandeling, ongeacht de tijd die wij nodig hebben.

2.
Jouw doel is onze missie

Wat je klacht of probleem ook is. We gaan er 100% voor of we doen het niet!

3.
Informatie en nazorg is gratis

Telefonisch contact is bij ons altijd gratis. Bel ons gratis landelijk nummer 0800-0177

Hypnotherapie Amersfoort?...

Hypnotherapie Amersfoort Ruud Minderaa
Ruud Minderaa

Ruud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Amersfoort-Hilversum. Naast alle vaak voorkomende sessies die in een hypnotherapiepraktijk plaatsvinden, zoals stoppen met roken, alcohol, nagelbijten en andere verslavingen, gewichtsvermindering, angsten op veel verschillende gebieden, verwerking van trauma, verdriet, werken met loslaten en acceptatie, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Amersfoort staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Uiteraard maakt Ruud, die Internationaal Register Hypnotherapeut is en zich ook verdiept heeft door middel van diverse gespecialiseerde masterclasses, gebruik van directe hypnose.


Hypnotherapie Amersfoort Informatie

Hypnotherapie Amersfoort kunt u vinden in Amersfoort-Noord. Op nog geen 5 minuten vanaf de snelweg A-1 (afslag 12 Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg) en slechts enkele minuten vanaf de A-28 bevindt deze praktijk zich in een herkenbaar en modern gebouw. Op het terrein is het vrij parkeren en de praktijk is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Het gebouw bevat een lift en is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

Is het tijd om te stoppen met roken, af te vallen of andere problemen aan te pakken die u al jaren belemmeren in uw functioneren? Boek een afspraak voor een gratis spreekuur of meteen voor een sessie bij Hypnotherapie Amersfoort en begin aan het nieuwe, andere leven dat directe hypnose u kan bieden.


Hypnotherapie Amersfoort ook in de omgeving van...

Hypnotherapie Amersfoort is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Achterveld, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Den Dolder, Diermen, Eembrugge, Eemnes, Hoevelaken, Hoge Vuursche, Hoogland, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Terschuur, Woudenberg en Zeist


Gelegen in de buurt van Amersfoort:

Directe hypnose Apeldoorn Directe hypnose Almere Directe hypnose Utrecht

Stel je vraag aan Ruud

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij (Hypnotherapie Amersfoort) op te nemen. Indien je tevens een 10-cijferig telefoonnummer ingeeft, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug. Berichten met telefoonnummer worden met voorkeur behandeld.

Hypnotherapie Amersfoort

Adres: Van Boetzelaerlaan 24, 3828 NS Amersfoort-Hoogland (Utrecht)
directions_car train Telefoon: 0800-0177
Email: amersfoort (at) hypnosecentrum.nl
Hypnotherapie Amersfoort VR