Skype

Sfeerimpressie gezondheidsbeursDonderdag 1 februari 2018

De eerste dag van de beurs al heel wat bezoekers. Rond de klok van 12 uur begonnen we met de live demonstraties die gedaan werden door Jorrit (praktijk Almere) en Bert (praktijk Den Bosch). Het was echter ook een spannende dag omdat op deze dag de opnames werden gemaakt door Laerke Nissen van Video Essentie. Het doel was om het grote publiek kennis te laten maken met directe hypnose en uitleg te geven over de veelzijdige mogelijkheden van directe hypnose. Terugkijkend kunnen we stellen dat de eerste dag succesvol is verlopen. Nadat we om 12.00 uur begonnen met de demonstraties hebben we onafgebroken doorgewerkt tot het einde van de dag die duurde tot 17.30 uur.

Vrijdag 2 februari 2018

Ook vandaag was het een drukke dag, niet in de laatste plaats omdat wereldkampioen kickboxen Rico Verhoeven een lezing gaf op het grote podium. Wist je trouwens dat wij ook jou kunnen helpen om je sportprestaties te verbeteren? Of je nu een individuele sporter bent of een teamsporter, onze sporthypnotiseurs brengen jouw talenten ook op een hoger niveau.

Net als gisteren hebben er vandaag ook weer demonstraties plaatsgevonden. Mensen zijn duidelijk onder de indruk en geinspireerd. Ook vandaag eindigde de dag om 17.30 uur. Zo, nu maar eens de stad Utrecht gaan verkennen want ook aan de inwendige mens moet worden gedacht.