Skype
Webinar

Gratis live Webinars

Service is voor ons vanzelfsprekend en het is onze taak om iedereen voorafgaande aan een behandeling met hypnose zo goed mogelijk te informeren. Dit is voor ons de reden dat we het gebruik van live webinars in het leven hebben geroepen.

Onderstaand vind je een overzicht van geplande webinars. Dit overzicht verandert wekelijks en regelmatig worden er nieuwe webinars toegevoegd. Wil je meer weten over een toepassing op een bepaald gebied? Meld je gratis aan voor één of meerdere webinars!
Ideeën zijn welkom - mail het ons!

Actuele planning van live webinars

Hieronder vind je een overzicht van de eerstvolgende webinars waarvoor jij je direct gratis kunt aanmelden.

Wat is een Webinar?

Een Webinar is een interactief seminar dat online wordt uitgezonden. Bezoekers kunnen anoniem, maar na aanmelding, de uitzending live bijwonen en eventueel vragen stellen. Het stellen van vragen gebeurt via een chat interface die vervolgens in de uitzending besproken zullen worden.

Webinars zijn dus live uitzendingen die plaatsvinden op een bepaalde datum en tijdstip. Indien je aanwezig wilt zijn bij een webinar, kun jij je gratis aanmelden/inschrijven. Na inschrijving ontvang je van ons een link naar de live uitzending per e-mail. Na het klikken op de link, kom je in de wachtruimte. De uitzending begint automatisch op het aangegeven tijdstip.

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist? Geen man over boord! De meeste webinars zijn gelukkig terug te kijken op ons youtube kanaal. Abonneer en we houden je op de hoogte van de meest recente webinars!