Skype

Met hypnose afvallen? hypnotherapie werkt!

Hypnose afvallen werkt

beoordeel deze video

Met hypnose afvallen - Herken jij jezelf?

Je weet alles over gezond eten? Je vind je zelf te dik? Je raakt gefrustreerd van al die pogingen tot gewichtsreductie? Je eet niet overmatig maar toch blijf je veel te zwaar? Je mijdt het strand omdat jij je schaamt voor jouw "love handles"? Je hoeft maar naar eten te kijken en je komt al aan? Je hebt weinig energie en alles is je eigenlijk te veel?

Komt dit jou bekend voor, lees deze pagina dan eens aandachtig door. We hebben de tekst speciaal voor jou geschreven zodat je weloverwogen een keuze kunt maken om op een gezonde en verantwoorde wijze je gewicht te verliezen en te behouden. Welke methode dit is, beslis je zef. Uit onze recensies blijkt: Met Hypnose afvallen werkt :-)De basis energiebehoefte van elk mens...

Ieder mens heeft een energiebehoefte. Dit is ook nodig om te blijven leven. Om ons lichaam optimaal te kunnen laten functioneren is er een basisbehoefte aan energie nodig die we binnen krijgen door inname van voedsel. Voor ieder mens is de energetische waarde, uitgedrukt in Kilojoule (1 KJ = 0,239 Kcal) of Kilocalorie (1 Kcal = 4,184 KJ), die nodig is in een rusttoestand anders. Dit zijn dus het aantal calorietjes die je nodig hebt om belangrijke lichaamsfuncties zoals ademhaling, bloedsomloop, spijsvertering en hersenactiviteit in gang te houden. Deze behoefte aan energie wordt ook wel Basal Metabolic Rate (BMR) genoemd.

Om achter je persoonlijke BMR te komen, kun je gebruik maken van een body composition analyzer. Het hoofdkantoor in Boxmeer beschikt over medisch goedgekeurde apparatuur op basis waarvan een goed advies gegeven kan worden.

De totale behoefte aan energie is afhankelijk van je lichamelijke inspanning. Het is logisch dat sporters een hogere behoefte hebben aan energie dan iemand die gedurende de dag vooral zittend werk heeft. Wanneer we meer energie binnenkrijgen dan wat we verbruiken, wordt dit omgezet in vet. Net als bij een accu wordt dit dus opgeslagen om op een later tijdstip te kunnen gebruiken. Veel dieren gebruiken deze vetreserves om het lichaam in de winter te voorzien van energiebehoefte.De beste manier om aan te komen is dieeten...

Het klinkt eigenlijk heel logisch dat het omgekeerde van hetgeen hierboven is weergegeven ook het geval is. Wanneer je minder energie binnenkrijgt dan wat je nodig hebt worden vetreserves aangesproken om toch te voorzien in de energiebehoefte met het gevolg dat je af zult vallen. Veel dieeten zijn hierop gebaseerd. Welk dieet je ook zult gebruiken, bij elk dieet val je af. Bij het ene dieet wat sneller dan bij het andere, maar indien je het vol houdt zal elk dieet er voor zorgen dat jij gewicht zult verliezen.

Er gebeurt echter meer in ons lichaam. De basisbehoefte (BMR) zal als het gevolg van het dieeten afnemen. Met andere woorden na een dieet heeft het lichaam in rusttoestand minder energie nodig. Wanneer we, nadat het doelgewicht bereikt is, weer terugvallen in oude gewoonten zal het lichaam het verschil in energie weer omzetten in lichaamsvet. Dit fenomeen is ook wel bekend als Jo-Jo-effect. Hoe vaker je een dieet toepast (en dit niet volhoud), hoe meer je lichaam de ingenomen calorietjes omzet in vet, hoe zwaarder je wordt. Wil je dus in gewicht aankomen, overweeg eens een dieet!Met hypnose afvallen en op gewicht blijven

Als je er echt klaar voor bent om af te vallen, dan zal dit altijd een combinatie inhouden van geballanceerde voedselinname en voldoende lichaamsbeweging. Laat je niets wijs maken, wondermiddeltjes bestaan niet en magie is alleen voorbehouden aan Harry Potter. Hoe mooi het ook klinkt, je moet er zelf ook iets voor doen. Ben je hiertoe niet bereidt, dan kunnen ook wij jou niet helpen. Heb je de knoop doorgehakt en ben jij kaar voor een laatste uitdaging, dan zorgen we er samen voor dat jouw eindstrijd een succes wordt. Het extra ingedient hiervoor heet "Met hypnose afvallen".

Hypnotherapie wordt ingezet om een bewust proces te vereenvoudigen. Was dit proces voorheen gebaseerd op wilskracht, vanaf nu gaat dit volledig automatisch. Alles wat we doen met ons bewustzijn kost ons moeite, alles wat we onbewust doen gaat vanzelf. Denk maar eens aan autorijden; hoe lastig was dit in het begin toen we over elke handeling na moesten denken en hoe eenvoudig is het nu. Het proces van autorijden is van een bewust proces naar een onbewust proces gegaan. Precies zo kan het onderbewustzijn ook gebruikt worden bij het afvallen. Met hypnose afvallen gaat als het ware vanzelf zodat jij je met jouw bewustzijn weer kunt richtten op andere belangrijke zaken.

Directe hypnose kan op zeer veel verschillende manieren worden ingezet. Om werkelijk het verschil te maken is het van groot belang dat de behandeling wordt afgestemd op de persoon. Het is dus een stukje maatwerk dat motivatie van de klant vereist maar ook gebaseerd is op de kennis en inzichten van de therapeut.

Ons advies: voorkom een teleurstelling en boek nooit zomaar een sessie om af te vallen. Laat je eerst goed informeren naar jouw persoonlijke mogelijkheden en maak een afspraak voor een gratis orienterend gesprek!Afvallen - hoe pak jij het aan?

Wellicht heb je er wel eens wat over gelezen: de virtuele maagband. Toegegeven, de virtuele maagband kan een groot succes zijn voor mensen met ernstig overgewicht. Dit wordt ook bevestigd in het stukje in de Vriendin door Janneke die m.b.v. de virtuele maagband uiteindelijk meer dan 20 kg afviel. Maar eerlijk is eerlijk, de virtuele maagband geeft niet voor ierdeen het gewenste resultaat. Op de pagina "Virtuele maagband" kun je lezen of het iets voor jou is en wat je ervan mag verwachten.

De allernieuwste toepassing van met hypnose afvallen is een persoonlijk plan waarin 3 behandelingen gecombineerd worden met eiwitrijke voeding, essentiele aminozuren en bewegingsadvies. Het gaat hierbij niet om een dieet maar om een gezonde levensstijl die verankert wordt in het onderbewustzijn. Deze veelbelovende nieuwe methode is uitvoerig getest en binnenkort voor een grote doelgroep bereikbaar. Het maakt daarbij eigenlijk niet eens uit of je over- of ondergewicht hebt. Er wordt systematisch gewerkt naar een gezond lichaamsgewicht waarbij je geen hongergevoel hebt. Door toepassing van deze methode zul je niet alleen een mooier uiterlijk krijgen, je zult ook beter slapen en je energieker voelen zodat je de dag weer gemakkelijk doorkomt. Balans in je lichaam zorgt voor herstel van belangrijke lichaamsfuncties. Wanneer deze methode beschikbaar is, zullen we hier een aparte pagina aan wijden. Kom dus regelmatig even terug naar deze pagina voor een status-update.

Ben jij een emotie-eter? Ervan uitgaande dat dit bestaat, biedt hypnose hiertoe een eenvoudige oplossing die vaak al in een behandeling tot resultaat leidt. Directe hypnose is hier een krachtige tool die het mogelijk maakt om tussendoortjes te laten staan, gewoon omdat er geen behoefte meer aan is. De werkwijze verschilt van persoon tot persoon en zal in een uitvoerig intakegesprek uiteengezet worden. Wend je voor advies aan een van onze professionals in jouw regio.