Skype

Blogs - Dokters...

Dokters

Dokters zijn de ergste patiënten (hypnotherapeuten ook) - 2 april 2019 - Hanneke Quaedvlieg

Bijna dagelijks help ik cliënten met hun problemen. Of ze nu een verslaving willen verslaan, een angst overwinnen, of ze wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken of met minder pijn door het leven willen gaan, ik faciliteer het voor ze. Met heel veel liefde en plezier, dat staat buiten kijf. Ik kan er echt van genieten om de positieve veranderingen te zien plaatsvinden!

‘Maar…..?’ hoor ik jullie denken.

Inderdaad, maar! Zeker één keer per week neem ik me voor om ook mezelf te gaan helpen met het issue waarvoor een cliënt op dat moment bij me komt. Ik heb inmiddels een hele waslijst aan toekomstige zelfhypnose onderwerpen:
● Beter slapen.
● Minder last hebben van hoofdpijn.
● Niet meer aan korstjes krabben.
● Van mijn verslaving aan cola light afkomen.
● Minder ongeduldig zijn naar de kinderen toe.
● Minder veeleisend naar mezelf toe zijn.
● ……….

En echt, eerlijk waar, daar komt heel regelmatig nog wat bij. Waarom doe ik het dan niet? Waarom help ik mezelf niet? Ik weet dat ik het kan, ik weet hoezeer het mijn kwaliteit van leven zou verbeteren, ik weet dat mijn man en dochters erbij gebaat zouden zijn. En toch, toch komt er nooit iets van mijn goede voornemens.

Ze zeggen wel eens dat dokters de ergste patiënten zijn. Iedereen kent wel verhalen van kettingrokende longartsen of overspannen huisartsen. Nooit begreep ik hoe dat mogelijk was, die mensen weten toch wel beter!?! Begrijpen doe ik het nog steeds niet, maar ik ervaar wel aan den lijve dat ik ‘A’ denk en ‘B’ doe. Alleen heb ik me voorgenomen om dit patroon te doorbreken. En met jullie lezers als stok achter de deur, zal ik nu wel moeten ;-).

Om me op weg te helpen, praat ik op woensdag 10 april met mijn collega Jorrit over hoe ik dit het beste aan kan pakken. Zou je ook graag willen weten wat je allemaal kunt bereiken met zelfhypnose? Meld je dan aan voor het webinar!

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met één van onze hypnotherapeuten voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek of om meteen de koe bij de hoorns te vatten en een afspraak te boeken.